Günü birlik G.O.P. - Çatalca - G.O.P. Çatalca Alaiye şehitliği

aeneskral

Allah için NAMAZ'a dur ey müslüman!
Kayıt
11 Ocak 2015
Mesaj
680
Tepki
839
Yaş
36
Şehir
Gaziosmanpaşa, İstanbul
İsim
Abdulkadir Enes KIRAL
Bisiklet
Giant
pazar sabahı saat 06:00 da tek başıma başlayan yolculuğum beylikdüzü haramidereye kadar devam etti. organizasyonu duymuşsunuzdur; çatalca dağyenice köyü alaiye şehitliği organizasyonu.
yaklaşık 200 kişilik bisikletli ve 10'a yakın off-road araçları hep beraber çatalca'nın dağyenice köyündeki alaiye şehitliğine gittik. biz küçük çekmece grubu olarak zaten ortalama altmış kişiydik. küçükçekmece meydandan saat 08:00 sularında hareket başladı(ben avcılar'dan bizimkilere katıldım, tem'den geldiğim için onların önüne geçmiş oldum) ve çatalca meydanına kadar o şekilde devam ettik. saat 11:30 gibi çatalca meydanına vardık. coşkulu bir kalabalık vardı. meydan alabildiğine bisikletliler ile doluydu. ben en az beş bisiklet takımı gördüm fazlası varsa bilmiyorum. off-road takımı araçları ise görselliği üst seviyeye taşımıştı. nereye-nasıl gideceğimiz ile alakalı bir konuşma yapıldı ve sonrasında hemen yola çıktık. güzel bir konvoy oluştu. önde bir arkada bir olmak kaydıyla iki jandarma aracı bize eşlik etti. çatalca merkeze yaklaşık 20 km uzaklıkta olan alaiye şehitliğinin bulunduğu dağyenice köyüne yaklaşık saat 13:00 gibi vardık. burada ortalama bir saat kadar durduk. önce saygı duruşu, sonra istiklal marşı ve en sonunda dağyenice imamının yaptığı enfes dua ile ziyaretimizi sonlandırdık. ardından pilav ve helva dağıtıldı. allah razı olsun çok iyi geldi.
dönüşü her takım ayrı gerçekleştirdi. tekrardan çatalca meydanda buluşma gibi bir şey olmadı. saat 14:00 - 14:30 gibi şehitlikten ayrıldık ve küçük çekmece yolunu tuttuk. harika rampalar vardı :D dökülenler oldu, resmen hayattan bezdirdi. hele bir tanesi vardı ki ucu bucağı gözükmeyen.. allah düşman başına vermesin. rampalar güneşin alnında çok yorucu oldu. allah'dan mükemmel bir hava vardı. soğuk ve yağmurlu geçen cuma ve cumartesi günleri ile karşılaştırırsak beklenmeyen bir havaydı diyebilirim. ilkbaharın geldiğini hepimiz anlamıştık.
küçük çekmece'ye nokta yaptıktan sonra farklı yerlerden gelenler gerek arabalarıyla gerekse bisikletleriyle evlerine dağıldılar. ben oradan e-5 istikametinden gaziosmanpaşa'ya devam ettim. yaklaşık saat 21:00 gibi evdeydim. hamdolsun bir sakatlık yaşamadan bu güzel geziyi tamamlamış olduk.
fotoğrafları ilk uygun zamanımda yükleyeceğim.

http://i.imgur.com/cUOGeXA.jpg
http://i.imgur.com/Y1ZF35p.jpg http://i.imgur.com/Q3Vvd4z.jpghttp://i.imgur.com/jY5RYUA.jpg http://i.imgur.com/wzshhIx.jpg
http://i.imgur.com/PdXi73F.jpg http://i.imgur.com/5PvSKHT.jpg http://i.imgur.com/sF1285j.jpg http://i.imgur.com/Kcoha5U.jpg http://i.imgur.com/i711oLa.jpg http://i.imgur.com/pzXu0YR.jpg http://i.imgur.com/brQRQZL.jpg http://i.imgur.com/pWtwO2N.jpg http://i.imgur.com/dQXmzFK.jpg http://i.imgur.com/FK2bzSs.jpg http://i.imgur.com/aEB2lpY.jpg
 
Scudo

Sey_Yeah

Daimi Üye
Kayıt
23 Ekim 2014
Mesaj
209
Tepki
97
Şehir
doha
Bisiklet
Specialized
çok güzel bir organizasyon.

elinize, belinize, ayaklarınıza sağlık
 
  • Beğen
Tepkiler: aeneskral

aeneskral

Allah için NAMAZ'a dur ey müslüman!
Kayıt
11 Ocak 2015
Mesaj
680
Tepki
839
Yaş
36
Şehir
Gaziosmanpaşa, İstanbul
İsim
Abdulkadir Enes KIRAL
Bisiklet
Giant
@celep
eyvallah teşekkür ederim. bizim grupta yanılmıyorsam en uzaktan gelen bendim. toplamda 183 km yaptım.
 

Yusufclp

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Temmuz 2014
Mesaj
702
Tepki
747
Şehir
İstanbul
İsim
Yusuf C.
Bisiklet
Dahon
Ayaklarınıza sağlık.Bundan haberim olmadı. Olsaydı mutlaka katılmak isterdim katlanırımla size. Kaçırdığıma çok üzüldüm.
 

aeneskral

Allah için NAMAZ'a dur ey müslüman!
Kayıt
11 Ocak 2015
Mesaj
680
Tepki
839
Yaş
36
Şehir
Gaziosmanpaşa, İstanbul
İsim
Abdulkadir Enes KIRAL
Bisiklet
Giant
@yusufclp
istanbul geneli bir organizasyondu aslında. çeşitli bölgelerden birçok bisiklet grubu katılım sağladı. biz küçükçekmece olarak oradaydık.

küçükçekmece grubu olarak gittiğimiz için ben bu platformdan kafama göre çağrı yapamıyorum. yetkili-yönetici söz sahibi birisi lazım. dolayısıyla bizim grup ile ilgili olan gelişmelerden buradan bahsedemiyorum. öyle bir yetkim yok. bir başıma gitseydim işte o zaman haykırırdım.

ender abi'nin makinesinden;


http://i.imgur.com/BW0stBi.jpg
http://i.imgur.com/R21fAVQ.jpg http://i.imgur.com/R1qMkQx.jpg http://i.imgur.com/RBEd9f9.jpg http://i.imgur.com/L5pyY51.jpg http://i.imgur.com/n6TW4NM.jpg http://i.imgur.com/1RLTRW4.jpg http://i.imgur.com/A8p5rvC.jpg
 
  • Beğen
Tepkiler: semih59

Kaan.Özçelik

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Ağustos 2014
Mesaj
774
Tepki
2.025
Yaş
53
Şehir
İstanbul
Bisiklet
b'Twin
Sizi ve tüm katılımcıları kutlarım. Aşağıdaki mesajıma bakmanız beni sevindirir.

(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: aeneskral