Scudo Sports

Günlük Olaylar #3

@Serkan Mıstınoğlu güzel abicim ben zaten aha hıyarlık yaptım der gibi koyuyorum görüntüyü. Bu kadar itin bi yerine sokulmaya ne gerek var? Orada tek görüntü varmış gibi konuşmalarına deli oluyorum. Yok şunu yapmışsın yok bunu yapmışsın deyip duruyorlar. Güzel arkadaşlarım bi bakın başka görüntüde orada sürücü ne yapıyor diyorum umursamıyorlar. Aynısı onların başına geldiğinde geçip gidiyorlar çünkü. Mücadele etmek, hataları belirtmek yada başka birini düşünerek hatayi engellemeye dair hiçbir iyi niyetleri yok.

Kaza yaparsam, dayak yersem ilk önce bu arkadaslara ulaştıracağim. Nereleriyle gülerler bilmiyorum ama umuyorum ki güldükleri yerde en güzel sıkıntıyı yaşarlar. Iyi niyetin için teşekkür ederim abi.

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
Bir şeyi bir kez yaparsan hatadır. Uyarıldıktan sonra ikinci kez yaparsan değildir.

Bak halen "ben yaptım ama" derdindesin. Ama yok kardeşim. Trafikte yanlış yapan yüzlerce vasat adam var, sen de onlardan birisin.

Ali kıran baş kesen sen misin trafikte? Yapma diyoruz ısrarla yapıyor, önümüze marifetmiş gibi koyuyor utanmadan. Hata olduğunu belirtiyormuş. Trafikte bisikletliyi sıkıştıran da hata olduğunu bilmiyor mu? Hata olduğunu bile bile yapmıyor mu bunu? Onları kötü seni iyi yapan şey ne arkadaşım?

Bak senin yaptığının aynısını yapıyoruz, yanlış yapan bir kişiye agresif uyarılarda bulunuyoruz yine anlamıyorsun. Senin gibi "ya ben kuralı uyarılmama rağmen ihlal ediyorum, ama hatalı olduğumu da biliyorum, buyrun bu da videosu" diye koymuyorum da.

KURAL İHLALİ YAP-MA-YA-CAK-SIN

Aması, fakatı, ama şöyle oldu da böyle oldu da bahanesi yok. Padişahın oğlu musun da "bilmemkim kural hatası yapıyor ama bunun kural hatası olduğunu biliyormuş, iyi ya" diye hoş göreceğiz. Çoluk çocuğun önüne burda "bakın kural hatası yapabilirsiniz, ısrarla ve defalarda uyarılmanızda rağmen aynı hareketlere de devam edebilirsiniz, bunun hata olduğunu bilirseniz sıkıntı yok" imasında bulunuyorsun.

Türkiye'nin özeti bu "ben haltı yiyeyim de başkaları tertemiz olsun" adamları. Sen sırayı boz, sen kaynak yap, sen yere çöp at, sen küfür et. Ama başkasına gelince "ama böyle yapıyorlar" diye hayıflan.

Önce kendine çeki düzen vereceksin.

• Beğen
Tepkiler: Seymour Glass
Geri