@omermurataydin size özelden açıklıyorum.
@aeneskral ilk başta koymuş olduğum görüntü zaten hatalı olduğumu göstermek için idi. Tabiri caizse ve forumdaki arkadaşların söylemeye çalıştığı gibi; öküzlüğümü, koydum oraya. Fakat toplum eleştirmek için illa birsey buluyor ve sadece ona odaklanıyor ne yazik ki. Görüyorum ki ayna kullanmayan, kırmızı da geçen, üstümüze süren sürücüler için hiçbir yorum da bulunmuyorlar. Çünkü burada açık hedef olabilecek tek kişi benim. Teşekkürler yorumunuz için.
@thedewil kuralı biliyorum. Sağ tarafa bakmış olsaydınız o taraftan gelen araçlara ''KIRMIZI'' yandigini anlarsınız. Büyük harflerle yazdım ki belki onu da görmemiş olabilirsiniz. Yaptığım hatanın arkasındayım ve gidipte ak kaşık olduğumu iddia etmiyorum. Kırmızı da geçen veya ayna kullanmayıp telefonla ilgilenen kişiler için yorum yapma hassasiyetini gösteremeyecek kadar kin dolusunuz.
@TuTKuN evet ne yazık ki girilmez, bende bunu anlatmaya çalıştım dostum. Canı düşünen bi birey olarak tebrik ediyorum. Bazı kişiler, insanlar demiyorum, kaza yapmam için veya dayak yemem için dualar ediyor besbelli.
@mehmet roy günlük yaşantımda da nasihat dinlediğim zamanlarda onu eyleme geciremiyor olabilirim. Fakat videonun ilk goruntusunu izleyip yorum yapmakta ayrı bi konu.
@olricom mesela izleme. Girme. Mesajlarıma bakma. Yukarıda da belirttim, suruculerin yaptığı hataları göremeyecek kadar insanlıktan cikmissiniz. Hatta sen yorma kendini ben engellerim seni forumda adımı dahi görmezsin.
@Retro Enthusiast açıklama ve yorumunuz için tesekkur ediyorum. Otobüsten bi ara kaçmam gerektiğini düşündüm. Arkasına takılma gibi amacım yoktu, ilk fırsatta uzaklaşmak istedim fakat pratikte yanlış davrandığımı görüyorum.
Sadece ilk görüntüyü izleyip yorum yapacaksanız boşuna yormayın kendinizi.
Kırmızı da geçen, ayna kullanmayıp telefonla ugrasan adamları umursamiyorsunuz. Çünkü burada sadece benle diyaloğa girmeye gücünüz yetiyor veya düşüncesiz davranıyorsunuz.
Forumda mesajlarımı görmek istemeyen kişiler varsa buyrun engellesinler hesabımı. Hatta özel mesaj yoluyla haber versinler karşılıklı engelleşelim.