Scudo Sports

Güneydoğu turu metruk binada son buldu

Bazen idam cezasi gelsin istiyorum. Ne istediniz bu insanlardan.
Cenabi Allah yakinlarina sabir versin.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Allah rahmet eylesin çok üzücü bi haber.

Urfa, Mardin, Diyarbakır, Şırnak.... oraları bisikletle tek başıma gezmek gibi bi planım var(hala). Öldürüler de koca koca adamlar. Ters bi durum olursa hiç şansım yok demektir. Ne diyim artık umarım Suriyeliler kafamı taşla ezmez.

@Turan Babacan

katılıyorum kendi ülkemizde kendi derdimiz yetmezmiş gibi yedikleri kaba pisleyen böyle köpekler türedi memlekette. Allah sonumuzu hayır etsin. Türkiye'nin doğusunda gezmek gerçekten sıkıntı oldu, yurtdışına çıkan insaları gördükçe pasaportu alıp sadece yunanistan bile olsa sınır dısında kullanası geliyor insanın.

Arkadaşlar, olur da siyasete girersem bana oy falan vermeyin. Kazara başa gelirsem, bu gibi olaylarda "halfeti yi bombalayın, taş üstünde taş, yanmamış ot bırakmayın" emri veririm, saniye duraksamam.

Çok acı bir olay... Bunu yapanlar umarım ciddi şekilde cezalandırılırlar. Motosiklet forumlarından ve haber sitelerinden takip ediyorum konuyu. Sanırım kendilerine o bölgede katılan başka bir motosikletli daha varmış o aranıyormuş şuan.

Tur bisikletçiliği yapan arkadaşlarda mutlaka kendilerini güvene alabilecekleri birşeyler taşısınlar yanlarında..

Kendisine hiçbir zararı dokunmayan, tüm kültürlerde misafir kabul edilen bir insana bu kötülüğü yapabilecek bir organizma aklıma gelmiyor. Söylenecek bir söz bulamıyorum üzgünüm, kızgınım. Sanırım dünyanın en cahil medeniyetinden daha cahil bir coğrafyadayız. Tüm sevenlerine sabır diliyorum...

Bu nasıl bir vahşettir, taşla kafa ezmek. Hayvanlar sadece karın doyurmak için öldürürler ve bu öldürme şekli de onların tasarımı gereği standarttır.
Bazı insanlar !! ise karın doyurma dışında nefret veya çeşitli gerekçelerle taşla kafa ezme gibi akıl almaz yöntemleri kullanırlar. 2 motorcuyu katleden bu kişi veya kişiler hayvandan çok daha aşağılık yaratıklardır. Onlarla aynı dünyada aynı oksijeni solumaktan dolayı nefret ediyorum.

Bu gibi kişiler yakalanırsa idam edilmeli. Türkiye'de idam yasası tekrar çıkarılmalı ve bu vahşiler tekrar hayata dönmemek üzere itlaf edilmelidir.

Niye idam ediyorsunuz süründürmek lazım böylelerini.

@Ozan Temel

İdam edilmediği sürece hapse girdikten belirli müddet sonra dışarı çıkıp başka insanların kafalarını taşla ezmeye devam ettikleri ve edecekleri için. Bazı gelişmiş kabul edilen ülkelerde idam halen bu gibi vahşiler için uygulanmakta. Bu gibi vahşileri yıllarca hapislerde beslemek gereksiz ve ekonomiye bile zarar.

idam olursa böyle suçlardan cayarlar.

Gurkan gencin bu konu ile ilgili cok guzel bir paylasimi olmus. Kisa ve oz bizim insanimiz kadar tahammulsuz ve ayrismis zit kutuplarda olan dunya uzerinde baska bir toplum yok.

GALAXY S4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi. Bu sebeple Türkçe yazım ve imla kuralları içerebilir. Şindiden ÖZÜR DİLERİM

Suçu önlemek istiyorsanız dostlarım, sorunu temelden çözmeniz gerekir, sırf cezası çok caydırıcı diye birileri cinayet işlemiyor olduğunda sorun çözülmüş olmuyor maalesef. Ki zaten idam gibi bir konuyu tartışabiliyorsak bile sorunu çözmekten kilometrelerce uzağız demektir. Neyse bu aralar çok doluyum içimi burada dökmek istemiyorum...

@Ozan Temel
Zaten idam cezasının tüm cinayetleri kökten kaldıracağını kimse iddia etmiyor. Fakat caydırıcı bir unsur olacağı da aşikâr. Gönül ister ki gerçekten mantıklı düşünmeyi öğrenebilsek fakat daha katedeceğimiz çok yol var gibi duruyor.

Suçun faillerinin netleşip netleşmediğini bilmiyorum fakat bu konu başlığı altında herhangi bir delil bulunmadan birini ya da bir topluluğu(ki bu daha kötü) suçlayanlar umarım empati yapıp ne kadar yanlış yaptıklarını anlarlar.

önümüzdeki yaz tek başıma bisikletimle büyük bir tura çıkayım diye planlamalar yaparken tam da bu haberin çıkması iyi olmadı.
buranın türkiye olduğunu unutmuşum planlamalar yaparken.

Geri