Scudo Sports

Güneşli civarında şüpheli Cervélo bisiklet

ichinichi

Üye
Tepki
80
İsim
Hakan E.
Bisiklet
Mosso
Merhaba arkadaşlar,

Bu akşam yaklaşık 20 dk kadar önce yan 23:20 civarında Cervelo marka bir bısıklet gördüm ve ekipmanı yoktu. Kask forma vs. Bisiklet sporuna alakasız bir giyime sahip olduğundan dolayı şüphelendim. Kırmızı gidon bantlı bir Cervelo S2 ye benziyordu. Koçman Caddesinden, Güneşli meydanına çıkarken görüldü.

Bilgilerinize.

Scudo
Vayyy eski memleketim Güneşli'de bir Cervélo vak'ası, hadi bakalım kolay gelsin..

Bizim fatihten bi arkadasin çalınmışti forumda başlığı vardi ama markayi unuttum bak şimdi

Fatihte çalınan corratec dolomiti modeldi yanlış hatırlamıyorsam.

@Furkan Alp aynen biraderim şimdi hatırladim haklısın, isim hafizam iyi de markalari tutamıyorum akilda

& Cervelo'nun neye benzediğiyle ilgileniyorum, insanların insana benzediği gibi &

• Beğen
Tepkiler: Lotusan ve cagrig
@ichinichi yaptığınız şey ırkçılık yazınızı düzeltirseniz sevinirim.

@Hasan Ç.
Doğrudan 'ırkçılık' ithamı yaralayıcı olabilir, kimseye bir şey kazandırmama gibi bir ihtimal de var.
Sadece insanlarla ilgili tanımlamalarımızda ayrımcı genelleyici ve aşağılayıcı olmamaya dikkat etmemiz gerekir diye bir uyarı yazmıştım ben.

Konu hakkında gerekli düzenlemeyi ben yapamıyorum. Ama admınlerden gerekli düzenlemeyi yapmalarını rica ediyorum. Konuda "Suriyeli" kelimesini kullanmamın yanlış olduğunu onaylıyor ve konunun bu yönde da fazla mesaj almamasını temenni ederek, amacından sapmamasını diliyorum.
@Serkan Mıstınoğlu Siz hazır post atmısken rica edeyim.
@Hasan Ç.
@Cemil Dada

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Cemil Dada Bence yazılan o yazı ağır. Orda Suriyeli yerine Türke benzer bir görünümü var yazsa benim tepkim çok daha farklı olurdu.

@ichinichi Anlayışınız için saolun. Zaten ben forumda kasten o imayı yapacak kimsenin olmadığını düşünüyorum.

@ichinichi
Dostum, yazdığımız mesajın çerçevesinde 'mesaj araçları' bandının sağında aşağı yönlü bir ok var, oradan düzenleyebilirsin mesajını

• Beğen
Tepkiler: ichinichi
@ichinichi
Ben de düzenledim sizden alıntı yaptığım mesajımı.

arkadaslar suriyeli neden ırkcı neden asagılayıcı bir kelime amerikalı dendiginde de asagılanmısmı oluyor ben de suriyeli yerine Türke benzer tanımlamasına takıldım mesela Türk genel insanların asagılanmasın diye kullandıgı ortalık tabiri midir? Ben Türk'üm ve hırsız benzeri herkesin bana benzetilerek asagılanmak istemiyorum asıl ırkcılık budur.. kendi milletini asagılayan adamlar olmayın lütfen

Gerekli uyarı yapılmış arkadaş anlayış ile karşılayıp düzeltmiş daha fazla polemiğe girip konu sapmasin ortada bisiklet ile ilgili bir mevzu var.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Geri