Birtan Kolburan Daimi Üye Kayıt 1 Nisan 2014 Mesaj 366 Tepki 229 Yaş 42 Şehir İstanbul Bisiklet Specialized 30 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar selam..yaz aylarının gelmesiyle birlikte kol bacak ense ve eldiven giyiyorsanız parmak uçlarında hoş görünmeyen yanık izleri oluşuyor.Bu konu hakkında ne gibi önlemler alıyorsunuz ?görüşlerinizi alabilirmiyim..şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar selam..yaz aylarının gelmesiyle birlikte kol bacak ense ve eldiven giyiyorsanız parmak uçlarında hoş görünmeyen yanık izleri oluşuyor.Bu konu hakkında ne gibi önlemler alıyorsunuz ?görüşlerinizi alabilirmiyim..şimdiden teşekkürler..
Tunakan Önen Forum Bağımlısı Kayıt 19 Ekim 2013 Mesaj 615 Tepki 241 Şehir İstanbul Bisiklet Salcano 30 Mayıs 2014 #2 Bende bilinçsizce bisiklet sürerken eldiven giymiştim kollarım simsiyah ellerim bembeyaz
Mert E. We create Chemistry Kayıt 20 Ocak 2014 Mesaj 1.495 Tepki 3.489 Yaş 45 Şehir istanbul Bisiklet Giant 30 Mayıs 2014 #3 Yuksek faktor gunes kremi. Gunesin tam tepede ve cok sicak oldugu saatlerde de surmemeye calisiyorum. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi Tepkiler: Uğur S. ve Murat B.
Yuksek faktor gunes kremi. Gunesin tam tepede ve cok sicak oldugu saatlerde de surmemeye calisiyorum. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi