Scudo Sports

Güneş Banyosu

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Pandemi dolayısı ile bu sene tatil beldelerine ilgi çok yoğun olmayacak. E bu vücudun da güneşe ihtiyacı var. Yaşadığımız şehirde deniz yok. Kapalı havuzlarda güneşlenme imkanı yok. ABD Central Park ve diğer çoğu Avrupa ülkelerinde yaygın olarak yapılan bir etkinlik; çimenlerin üzerinde güneş banyosu.

228888 dosyayı görüntüle
228889 dosyayı görüntüle

Anadolu illerinde parka gidip böyle sere serpe yatsak "deli" derler mi? En önemlisi ahlak polisliğine soyunan güvenlik güçleri slip mayoyla karakola götürür mü?

Ben hiç görmedim parkta güneşlenirken müzik dinleyen, kitap okuyan...

Scudo
Tam olarak güneş banyosu sayılmaz ama geçen cumartesi çok fena bisikletçi yanığı oldum.😅 Ponturla gören "aha amele yanığı" der, şortla gören "solaryumda kıçına havlu mu örtmüş bu" der.🤣

Canım Türkiye'm de bu biraz zor gözüküyor. Çok farklı olaylar yaşanabilir, bol bol yan baktın kavgaları çıkabilir.
O değil de bu insanların hepsi mi spor salonlarına gidiyor? %90'ı fit. Göbekli ve bıyıklı mangalcılar nerede?

O değil de bu insanların hepsi mi spor salonlarına gidiyor? %90'ı fit. Göbekli ve bıyıklı mangalcılar nerede?
Sadece fit olanlar güneşlenmeye çıkmış sanırım. Obezler güneşlenmeye utanmıştır. CDC'nin kendi verilerine göre obezlerin oranı %42,4'e çıkmış.
(link)
Hani bizim insanımız göbekli olsa da obez değil. ;)

Göbekli ve bıyıklı mangalcılar nerede?
Fransa'da park, bahçe (şahsi olmayan), orman kıyısı gibi yerlerde mangal yakmaya izin vermiyorlar. Sanırım bütün Avrupa böyledir.

Canım Türkiye'm de bu biraz zor gözüküyor. Çok farklı olaylar yaşanabilir, bol bol yan baktın kavgaları çıkabilir.
Ceyhun 2 gün önce yaktık mangalı :ssrtcbya:

• Muhteşem
Tepkiler: Ceyhun Özkan
Sebepsizce arada Caddebostan'da takılan, üstü çıplak bisikletle gezen emekli dayılar aklıma geldi 😂😂😂

Geri