Scudo Sports

Gündüzcüler Kulübü

@chnkrmz ahha dogru yaklasim:))

@gamzece tamam kardes kusura bakma. Ama is yemek olunca en guzel kadinlar yaptigindan. Oraya kaydi muhabbet viraz:)

Scudo
yemekten çok konuştuk. asıl konuya gelelim artık :cool:
ramazanda gece turları yapıcakmıyız beraber toplanıp çay içeriz avrupa yakasında olanlarla. anadolu yakasında olanlarda anadolu yakasında olanlarla buluşur artık :islik:
malum ramazanda gündüz bisiklet süremem artık :krsn:

telefonuma color os 2.1 çıkmış bulamıyorum kendi sitesinde de yav :(:(:mad::mad:

Valla uygun saat olurasa dusunuyorumda. Kopeklee yuzunden evden disari cikmaya korkuyorum zaten fobim var :)) daha gecen hafta ust komsu binaya girerken kadini kopek bacagindan isirmis bisuru igne ilac. Aksam 22.00 dan sonra suru halinde bizim sokaga geliyorlar gece 2,3 e kadar havliyorlar saga sola kosuyorlar. En az 10 kisiler:D

@gamzece Heidi. Ben de sorayım da hak yerini bulsun. Senin kukvarın nedir? Cihan'ı turcu yapamadık belki sende bir ışık vardır. :D

Gece sürüşü ne zevklidir. Geçen 9-10 gibi geçe kaldım o bile güzeldi.
@Ugur Basdag Benim daha kulvarım yok. Şehir bisikletimi aldım bakalım, şehirde turluyorum.@chnkrmz 'a da söz vermiştim mtb'yi 1 sene sonra tekrar konuşalım diye. :D Sen ne iş yapıyorsun?

aha valla buldum telefon için "color os 2.1" beta ama olsun akşam eve gidince telefonuma yüklüyüm :D
@gamzece benim en sevdiğim gece turlarıdır. sıcak yok terleme yok püfür püfür valla :D

@gamzece kanma sen Cihan'a, mtb diye diye benim de kanıma girmeye çalışıyor. :D Gece sürüşü bambaşkadır, hele sabaha kadarsa... :D

http://www.colyakankara.org.tr/wp-content/uploads/2015/02/cig-borek-trifi.jpg

şu an canımın çektiği tek yiyecek

• Beğen
Tepkiler: devilmycarlos
@FatihC. Bu nedir?

@Ugur Basdag bayrampasadan 1 arkadas 1 de gop dan var. Dun gece halic turu yaptik. Sonra fatih itfaiyenin ordan bastik eve 20 dakkada geldik guzeldi :) bi watsap klgrubu var katilabilirsin firsat buldukca cikiyoruz

Zaten 1 i forumda var. Grubu ben kurmadim soylerim ona ekler

@devilmycarlos

Çi börek bu yiyeceğin adı, genelde eskişehir ve bursada yapılır.

• Beğen
@devilmycarlos vialant ın oradan arkadaşı eve bırakmak için geçerken 30 adet köpeğin arasından geçiyorduk. bitanesi havladı diğerleride hemen ayaklandı. ama bitanesi vardı 1 km kovaladı bizi :D ozaman km sayacım vardı yaptığımız hız 40 - 42 km arasıydı :D

• Beğen
@chnkrmz lise yillarinda bende ilk cikan salcano vardi. Mahalleden arkadaslar dedi kemere gidelim piknik yapmaya :) oradaki yol ozaman yeni yapiliyordu. Biz eski yoldan copluge yakin geciyorduk ki bir anda ne oldugunu anlamadan onlarca kopek firladi tepelerin ardindan. O bayiri nasil ciktik bilmiyorum. Zaten yol kamyon doluydu. Bayir asagi inip sola donene kadar kovaladilar. Kesin bizi yakalasalar yerlerdi:)) donuste yine kovaladilar. :) unutamadigim bir gun olarak hafizama kazindi

Arkadaşlar bende salcano xrs f01 tur/yol bisikleti var sanırım kadro boyu 1 boy bana büyük, şu an sırtımda ağrı yapıyor, bisikletimi de çok seviyorum değiştirmekte istemiyorum, bu durum canımı çok sıkıyor. Değişim yapmadan çözüm bulma yoluna gitsem sonuç alabilir miyim ?

Kadro büyüklüğü için resim atıyorum arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum

http://(link)

Dosyalar

• 11222791_10153281230799286_3974896101988898022_n.jpg
    11222791_10153281230799286_3974896101988898022_n.jpg
    77,3 KB · Okunma: 2
Geri