Scudo Sports

Gündelik SPD

Tepki
27
Bisiklet
Carraro
Öncelikle herkese selamlar.Yeni konu açmadan önce forumda giyim bölümünü dolaştım ama bir fikir edinemedim.Ben kışlık gore-tex bot almayı düşünüyorum,bunun yerine hem günlük kullanabileceğim hemde bisiklette kullanabilecegim, gore-tex olmasa bile kışlık spd bot varmıdır.

Bol pedallı günler diler,cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
İyi günler Yusuf abi merak ettiğin konu uzun süre benim de kafamı kurcaladı araştırmalarım sonucunda şu modelleri buldum. ( (link) ). ( (link) ).. Bir arkadaşımdan günlük de çok rahat kullanılabildiklerini duymuştum. Umarım yardımcı olabilmişimdir. :)

• Beğen
Tepkiler: yusuf dündar
bence spd sistemini kullanmak, goretex astarlı bot kullanmaktan daha daha öncelikli değil.

varsın pedalı daha verimli çeviremeyeyim der ve goretexli ayakkabı/bot ile rulmanlı normal bi pedal alıp kullanırdım.

kişiye göre değişebilir tabi öncelikler.

ancak bahsettiğiniz özelliklerin hepsini bi arada bulabilseniz bile fiyat yada sağlamlık açısından geride kalacağını düşünüyorum.

• Beğen
Normal bir spd alın (yazlık, günlük kullanımda sırıtmayacak) kış içinse kılıf alın ayakkabınıza ben öyle yapıcam arkadaşların bahsettiklerine göre işe yarıyor. Bisikletten inincede kolayca çıkarırsınız galoş misali :) (link)

• Beğen
@Atilla.C
shimano'nun gore-tex modelleri güzelmiş türkiyede bulmak münkünmüdür acaba.

Kılıf olayıda mantıklı onuda mağazaya gidip yerinde görücem bakalım nasıl.

Fikirleriniz için teşekkürler.

Linkteki firma gündelik spd ayakkabılar yapıyor. Bulabilirsen çok güzeller ben de almayı düşünüyorum hatta

(link)

Geri