Scudo Sports

Gümrük konusunda yardım!

@Murat B.

Evet, bence durum £ olmasindan kaynaklaniyor. Dogru bir tespit. Eger toplam tutar 68,6 £ ise kabaca 83 € yapar ve bu durumda vergiye tabisiniz demektir.

Scudo
@Murat B.
Sanirim problemi bulduk benim hatammış ben dalginlikla euro olarak goruyorum onu bosuna teror estirmisim ozaman ya bedelini odeyecegim ya da orada kalacak olan da giden paraya olur buda bana ders olur...

@Candeniz ÖZCAN

ürününüz 3 gün içinde gümrükten geçerse; ordino, ardiye vs. gibi ücretler isteyemezler sizden, sadece %18 gümrük ödersiniz.

Evet, Murat bey nokta atisi yapti ve sorunu cozdu.
Bu durumda sizden kabaca 110 TL isteyeceklerini dusunuyorum. 65 TL ardiye + 45 TL vergi. Kapida kredi karti ile odeme kabul ediyorlar aklinizda olsun :)

110 tl gibi bi fiyat cekerlerse alamam zaten kalsin orda :)yapacak birsey yok bir dahaki sefere daha dikkatli olmam gerekiyor :)

Artik orasi sizin bileceginiz bir konu. Belki de daha az tutar. Pazartesi gelismeleri paylasirsiniz.

Candeniz ürünleri bence gümrüğe bırakmayın, firma ile görüşüp geri iade etme yolunu deneyin.

(link)

(link)

@Erdal YILMAZAbi eyvallah cok tesekkur ederim yardimlarin icin hemen bir mail atayim bakalim nasil cozulecek problem :)

Kural gereği 65 tl ardiye ücreti 3 günden sonra istenebilir. Sizin işlem en fazla 2 günlük işlem. Ardiye ücretini isterlerse tartışmaya girin muhtemelen almazlar.

Ayrıca malı teslim almazsanız malı teslim almadım diyerek paranızı iade alabilirsiniz. Bir kere ben böyle yaptım.

%18 le kurtardık ürünleri :) bi dalginlik 45 liraya mal oldu ama olsun daha dikkatli olmam gerektigini ogrenmis oldum :) yardim ve yorumlarini esirgemeyen herkese tesekkur ederim

Geri