Scudo Sports

güler misin ağlar mısın? yurdum insanı

Scudo
Anadolunun birçok yerinde eve davet edilir,karnı doyuruldu.Tarzanca ama sıcak bir iletişim kurulurdu.Dünya değişmiş.:krktm:
Neyinden niye şüphelendiler ki?

Bugün de utandık Allah'a şükür. Yalnız bisiklet gezginlerinin de dillendirdiği bir durum var. Onların ağzından söylüyorum. Doğuya gittikçe koşulların ve insani tepkilerin farklılaşıp cetinlestiği dile getiriliyor.

@isosel iş yerinde internet kısıtlı olduğu için videolar açılmıyor ama güzel bir haber diye tahmin ediyorum

bu da gelir bu da geçer :D

@burak gulyapan haber sitesi buldum ekledim. Bir İngiliz genci Konya'da ağırlamış bizimkiler.

• Beğen
Tepkiler: Ronin45
@isosel işte anadolu insanı canını yerim

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@hamlet2006
insanımızın özü güzel de Allah iyilerle karşılaştırsın :)
@burak gulyapan
bir de yaşlılar ve çocuklar var :harika:

Pek iyi olmamış bu durum.Misafirperver bir toplumdan şüpheci,kaba bir topluma doğru gidiyoruz.Biran önce kendimize çeki düzen verip örf,adet ve geleneklerimize geri dönmeliyiz.

Ne ara bu kadar ön yargılı olduk biz cidden, ama Konya haberini açınca gururlandım. Hele " Hoş geldin kuzum " diye karşılamış güzel annem beni bitirdi böyle güzel insanlar var oldukça ülkemiz güzel günler görecek bence.

şanlıurfa'daki haberin sonu şöyle bitseydi harika olurdu: ya olur mu öyle şey ülkemize misafir gelmişsin bizde misafirin yeri baş köşedir buyurun bizim misafirimiz olun .

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri