Scudo Sports

Güçlü Ön Far Önerisi

Cansın CANDAŞ

Aktif Üye
Tepki
369
Heider CF1 adlı bir ürün bu aralar piyasayı sardı gidiyor videolarda ve resimlerde çok güçlü bir fener olarak gözüküyor fiyat burada vermicem.
Arkadaşlar CF1 hakkında düşünceleriniz nedir kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşabilir mi veya daha kaliteli bir fener paylaşımında bulunabilirsiniz.
İlginizden dolayı teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Ucuz çin malı.. Almana değmez.
Ben de Niterider lumina 650 var.. Kalite, güç ve fiyat olarak aynı klasmanda değiller ama bütçeniz el veriyorsa göz atın derim..

Şunu önerebilirim güçlü far olarak:
(link)

3-4 aydır kendim kullanıyorum, çok güzel.

Bu urun nasil? Black 5103 XML T6 Cree LED 5 Mode El Feneri (link)
45 TL`eye birakacak olan biri var. Pilleri dahil.

Arkadaşlar araba ve motosikletlerin gözünü alıp kazaya sebebiyet vermesin.
aman diyim dikkat en azından kulaklarınızı çınlatır o ışıktan gözü kamaşanlar

saysam o kadar çok ihtimal var ki kaza yaptıracak iyisi mi sen normal parlaklıkta sana az çok yetecek işığı abartma.

-- adamın gözü kamaştığı için karşıdan geleni görmez,
-- seni tek farı yanmayan otomobil zannedebilir ve yanlış tarafından geçmeye kalkabilir sonucunu düşünmek bile istemem,
-- seni motosiklet zanneder ve buna göre davranır, yine kaza ihtimali,
-- seni elinde fener yaya zanneder frene asılır, al bi kaza daha,

sözüm tüm forumdaki bisikletçilere gece aydınlatmasını abartmayın kendinize ve/veya başkasına risk oluşturmayın..

@Çetin ŞAHİNÖZ

Haklı olabilirsiniz fakat yetersiz ışık ile kullanmak daha da tehlikeli.

Yakın zamanda birlikte turladığımız bir abi ile Yeşilköye kadar gidip dönmek üzere bir tura çıktık. Yeşiköy den sonra Sefaköye geçip yemek yedik. Ardından enerjimiz yeterli deyip Çatalcaya kadar gittik, dönüşü de Hadımköy-Arnavutköy üzerinden yaptık. Arnavutköy den Sultançiftliğine geçerken otobandan emniyet şeridinden ilerledik. İkimizde de ön ve arka far vardı fakat ikisi birlikte bile kesinlikle yeterli değildi. Saat 22.00 olduğundan, çok gecikmemek için 20-25 ortalama ile dönüşü yaptık ve önümüze emniyet şeridinde bir çukur-mazgal çıksa kurtulmamız mümkün değildi. 10 dolara satılan cree q5 far var bende ve kesinlikle bir faydası yok. Çok yakın mesafeyi azıcık aydınlatıyor o kadar. Bu sebeple uzun turlar için ben de böyle büyük bir far almayı planlıyorum. Çünkü gerçekten gerekli.

@Özgür KK

Dostum zaten bende yapmayın demedim abartmayın dedim;
aydınlatma gücü ve kullanım şekli konusunda sorumluluk zaten sizindir, En fazla trafik polisi ile aranızda bir konudur.

Ayrıca yanlış biliyor olabilirim beni düzeltin lütfen ama otoban özel yarış, tur vb organizasyonlar haricinde bisikletlere yasaktır.
Allah korusun duymak istemeyiz ama kaza halinde yanlış yolda olan kafadan hatalı siz olursunuz. Bunu bilerek sürün.

Dürüstçe belirteyim yol lastikleri ile otobanda sürmeye bende bayılırım..

Niterider PRO 3600 böyle bir aydınlatma bu boyutta hayatımda görmedim bu karşıdaki aracı kör eder :D

Arkadaşlar Heider CF1 hem performans hemde fiyat olarak bence iyi bir ürün hiç kullanan yokmu aranızda yorumları bekliyorum

iyi bir fener tasarlamak sadece iyi bir led ile olmuyor. Mesela DX 'de satılan fenerlerin üzerine 800-1000 lümen vs gibi yüksek değerler yazıyorlar ama o aletlerin en babası bile 150-200 lümen'in üzerine çıkamıyor. Evet kullandıkları ledin 800 lümen kapasitesi var ama ancak ve ancak çok iyi bir güç devresi, kaliteli litium batarya, akıllıca tasarlanmış soğutma ve mercek sistemleriyle iyi netice elde edilebiliyor. Heider'e gelince benzerleri daha önce elime geçti. Niterider, Lupine, Hope gibi kalite markaların yanına koyduğunuz zaman ne olmadıkları belli oluyor zaten. 20-30 dolarlık Çin malı ürünlerden sihir beklemeyin.

• Beğen
Tepkiler: Ozzgurr
Aşağıdaki ürünün benzerini kullanıyorum.

Çok esaslı bir aydınlatma sağlıyor.

Kesinlikle tavsiye ederim.

Trafikte fark edilmeyi sağladığı gibi gece aydınlatması çok iyi.

Çoğunlukla gece çıktığımız için bizim grup için vazgeçilmez bir parça oldu.

(link)

Biraz pahalı ama kaliteli bir ürün. Bu ve bir benzer modelini daha kullanıyorum ve memnunum.

(link)

@candas

(link)

2 HAFTA ONCE ALDIM BISIKLETIMI ÖN VE ARKA AYDINLATMALARI ÇOK FENA BİR BAK İSTERSEN

MOON Lambalar şundan: (link) (tekinin fiyatı 42 dolar)

800 lumen led lambanın muadili 78 dolar: (link)

Arkadaşlar benim istediğim fenerin ekstra bir bataryası olmıcak gösterdeğiniz fenerler çok güzel ama ekstra bataryaları var bataryası içinde olan güçlü modeller bekliyorum teşekkürler.

Arkadaşlar iyiki beklemişim heider cf1 için o fiyatı iyiki vermemişim.
Harika bir fener buldum (link)
Kesinlikle güçlü bir ışık istiyorsanız bu ürünü gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Gece yolculuk yapıyordum bir amca beni durdurdu oğlum bu ışık ne vallahi seni motorsiklet sandım dedi. Nerden aldın bunu felan derken. Sadede gelirsek işlevi çok büyük :D

13 cm uzunlugu var yalnız bisiklete takma aparatı yok onu siz temin edebilirsiniz biyerden.
200 metre net görüş mesafesi veriyor.

Not : linkteki siteden almadım.

Arkadaşlar iyiki beklemişim heider cf1 için o fiyatı iyiki vermemişim.
Harika bir fener buldum (link)
Kesinlikle güçlü bir ışık istiyorsanız bu ürünü gözünüz kapalı alabilirsiniz.

Gece yolculuk yapıyordum bir amca beni durdurdu oğlum bu ışık ne vallahi seni motorsiklet sandım dedi. Nerden aldın bunu felan derken. Sadede gelirsek işlevi çok büyük

13 cm uzunlugu var yalnız bisiklete takma aparatı yok onu siz temin edebilirsiniz biyerden.
200 metre net görüş mesafesi veriyor.

Not : linkteki siteden almadım.

@candas

ard arda 2 mesaj atmışsınız adminlerin elinden öper bu arada siz ne kadar fiyata aldınız feneri

@Çetin ŞAHİNÖZ

Farı yere doğru bakacak şekilde ayarlarsanız pek bir problem olmaz.

Geri