Polonezköy yarışı öncesi Ankara'dan yola çıkarken tubeless kitimi unuttuğumdan haberim yoktu..İstanbula varıldı kamp alanında tubless yapılacak..Lastik var, sıvı var, oda nesi!? Tubless kit yok..
Biraz panik havasının ardından, Kadıköy'e Kaçkar'a gideceğim ve ordan bulabileceğim aklıma geldi..Kaçkar Bisiklet'te de yoktu tubless kit..Ayrıca ikinci kez 28 Euro vermek istemiyordum..
Hemen aklıma Burak'ın yaptığı ve daha önce SDS Bisiklet'te bir arkadaşımıza yaptığımız ve bir sorun çıkarmayan GTS geldi..:rolleyes:
Sadece 2 tane 20' iç lastik aldım CST marka

..
Gece saat 23 gibi tekrar Polonezköy'deydim, kamp alanında haliyle ertesi gün yarış olduğu için herkes yatmıştı..Benim yapmam gereken bir tubless vardı

..
Ben malzemelere çaresizce bakarken Burak yapmadan önce saolsun benim arka lastiğimi yaptı yaparkende bana öğretti, ve yattı..Hemen ardından bende ön lastiği tek başıma yaptım (kesme takma ve ayak pompasıyla şişirme işlemi..Kesinlikle çok kolay oldu) yatmadan önce de kısa bir dua ettim lastikler kaçırmasın diye..:dua:
Sabah kalkar kalkmaz lastiklere baktım taş gibi duruyorlardı..İç lastiklerin fazlalığını aldım yarışa hazırdı bisikletim..
Ve tam bir hafta geçti yarışın ardından halla GTS ile ayakta lastiklerim..:46:
Tubeless kitler artık bana gereksiz geliyor açıkcası çünkü 15 liraya mis gibi tubleless yapıldı işte..
Burak'a tekrar çok çok teşekkürlerimi sunuyorum..Ve haala tubeless yapmamış yapacak olan arkadaşlara GTS yapmalarını tavsiye ediyorum..
Bu arada "Jeo's Tubeless Şerit" satılık bilginize..