Scudo Sports

Gta 5'de Bisiklet yarışı : )

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
evet arkadaşlar, efsane oyun gta'da bu sene bol bol bisiklet süreceğiz. dağ bisikleti, yol, şehir bisikleti hepsi mevcut olacakmış. şuradan da görülüyor, yarış görevide mevcut: (link)
çok iyi olacak çoook :)

3:27 den sonra görünüyor.

Scudo
aynen süper pc kaldırsa varya ben bu oyunu direk orjinal olarak alıcamda pc kaldırmayınca elimiz kolumuz bağlı

donanımhaber'den qguz kardeşime teşekkürler.

http://m1307.hizliresim.com/1c/b/q2r6z.jpg

Ne abarttılar şu oyunu ya, grafikler oynayış acayip gerçekçi olmaya başladı.

bence oyuna gta 4 grafikleri yeterliydi sadece oyunda gerçekçiliği arttırmaları yeterliydi :)
(örn.polislerin uygulama yapması bisikletlere geliştirme yapılması vs.)

sanırım pc'ye biraz geç gelecek. ilk evvela ps3&xbox360 için çıkacak. video'da gördüğümüz görüntüler ps3'den. tabii ki pc'de grafikler daha detaylı ve güzel olacaktır. ne olursa olsun, yine saatlerimizi çalacak bu oyun. : )

Adamlar gta 5'e bisiklet yarışı koyuyor ben hala gta s.a. daki mtb ile dağa çıkmaya çalışıyorum :confused:

Konsolara 17 Eylül'de çıkıcak.Pc ise 2014 ilk ceyreğinde çıkıcak.

Türkçe çevirisi çıkmış arkadaşlar videonun. Emin olun daha çok şaşıracaksınız :) işte (link)

Sistem gereksinimleri açıklandı mı ?

@Furkan Çınar

PC Resmi tarihi açıklanmadı daha. Çıkmama ihtimali yoktur tabii ama hala PC için duyurmadılar.

Elimde Oyun canavarı PC var. 2010 yılında 6.500 TL ye almıştım.
NFS serisi, Crysis, Call of duty oynayıp kapatmak nasip oldu. Bir kez bile GTA yüklemedim. Valla çok merak ediyorum.
2000-2004 yılları arasında bir yerde : Grand Theft Nostalgia oynamıştım. Çok eğlenceli idi. O zaman PC gücü buna yeterdi.
Hey gidi günler heyyy :p

Bu iyimiş :) bende öyle bi bmx bide dağ bisikleti var zaten diğerleri işe yaramaz :)

Geri