Scudo Sports

Gt traffic 4.0 Şehİr/tur bİsİkletİ hakkindakİ gÖrÜŞlerİnİz....

Ali Aktürk

Aktif Üye
Tepki
27
Arkadaşım icin düşündüğümüz bisiklet arkadaşlar... Donanım olarak tavsiye eder misiniz ve ya olumlu- olumsuz eleştirileriniz nelerdir?

(link)

KULLANICI TIPI : YOL, HOBİ KULLANICISI
KADRO : GT TRAFFIC 7000 SERİSİ ALUMINUM
ÖN AMORTİSÖR : GT TRAFFIC RİGİD FORK WITH STEEL LEGS V-BRAKE
ARKA AKTARICI : SHIMANO ALTUS 7 SPEED
ÖN AKTARICI : SHIMANO SIS
VİTES KOLLARI : SHIMANO EF-50 RAPID FIRE PLUS 7 SPEED
RUBLE : SHIMANO HYPERGLİDE
ZİNCİR : KMC HG-40
AYNAKOL : SUNTOUR CW9 XCC 48, 38, 28
ORTA GÖBEK : CARTRIDGE SEALED
FREN ÖN / ARKA : ALLOY V-BRAKE
FREN KOLLARI : SHIMANO EF-50
ARKA GÖBEK : ALLOY
ÖN GÖBEK : ALLOY
GİDON : ALL TERRA ALLOY MTB RISER BAR
BOYUN : ALLOY QUILL
FURÇ TAKIMI : 1 1/8
SELE : GT TRAFFIC WATERPROF COVER
SELE BORUSU : GT DESING ALLOY
JANT : ALEX Z-1000 ALLOY
LASTİK : SCHWALBE ROADCRUISER 700X40C
RENK : GÜMÜŞ
JANT EBATI : 28"
VİTES SAYISI : 21
MATERYAL : Alu
SIZE : L

Scudo
Epeyce düşük bir donanıma sahip. 21 vites olması da dezavantaj. En az 24, hatta 27 almak, şehir-tur bisikleti için ideal ilk aşamada.

Bu paraya ikinci el, tertemiz Sedona 311'ler, hatta 321'ler bulunuyor. Bence hiç bulaşmayın. Delta Bisiklet bunu normalde 500 Euro'ya satabiliyorsa da helal olsun, başka diyecek sözüm yok. Şaka gibi.

L kadro kalmış. İlla alayım derseniz, boyunuzu da belirtmeyi unutmayın.

illa sıfır alacaksan alabilirsin sonradan 9 lu sisteme geçip hafifletmen lazım 13.5 kilo mu ne galiba.

• Beğen
Tepkiler: Ali Aktürk
Teşekkür ederim. Sanırım sedona 300 serilerine bakacağız, anlaşıldı.

@Ali Aktürk

ben 606 tl ye aldım 1 haftadır kullanıyorum, indirimsiz fiyatını salla gitsin onu ciddiye alma ama 606 tl fiyata alınacak daha uygun birşey bulamadım ben, donanımına harcayacak paran varsa 350 lira civarına shimano alivio set satılıyor, sıfır sedona 321 e falan bakacaksan o bisikeltin de donanımı zayıf ve 950 lira civarından satılıyor, gt yi alıp alivio set takıp 950 liraya toplayacağın bisikletin fiyat performans oranını yakalayacak bisiklet şuan için piyasada görünmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Ali Aktürk
600 liraya daha iyisi var mı bilemiyorum ama sadece kadro aldığınızı farzedelim yine iyi, ilerde upgrade ederim derseniz ben tavsiye ederim. kadro detayları çok iyi, vites kablosu kadro içinden geçiyor, tamam maşa çelik ama üzerinde bagaj delikleri hazır, tur bisikleti olarak ben çok memnunum.

komple revizyonla bu hale geldi :)
http://s18.postimage.org/qxgdih5ll/Yenimahalle_20130219_00208.jpg

Geri