Scudo Sports

Gt El-centro

Tepki
7
Arkadaşlar Gt El-centro alacam bana özelliklerini biliyorsanız yazamısınız agırlıgı filan bide saglamlıgını iflan cunku daha yeni grid filan örenecem 2 . el de almak istemiyorum Gt El-centro 0 ını alacam şimdiden saolun:)

• Beğen
Tepkiler: Uğur Çakırlar
Scudo
Dostum konu açmak yerine biraz araştırsaydın? Internetten satış olan sitelerde bile yazar özellikleri.10sn aramayla bulduğum özellikler...

The 2009 GT El Centro BMX has a cro-moly main frame and is a good looking, robust freestyle bike. It has 3 piece 8 spline cro-moly cranks, with sealed bottom bracket bearings. Alex DM22 double wall rims with 36 spokes and GT aluminium sealed bearing hubs with a 14mm rear axle. Comes with 4 pegs.

Ayrıntılı istiyorsan biraz araştırmanı tavsiye ederim.

bende alıcam tam bunun çin konu açıcaktım hiç bir yerde kilosu yazmıor kilosu kaçtır acaba ????

kilosu belli değil herkez başka birşey diyor :D bende var el centro da kg sini ölcme fırsatı olmadı

baya kullanışlı bi bmx ozellikle kadro açıları nerdeyse mükemmel denilecek kadar iyi da ağırlıgı fazla olması işi orta seviye bmxe düşürmesine yol açıyor.

Geri