Scudo Sports

GT alcamda yardıM

DipiLuS

Üye
Tepki
3
Ben bi Gt almak istiyorum yaşım 14 kilom 72 sizce hangi modeli almam doğru olur sizce :)

Scudo
flatland mı yapcaksın street mi? yoksa ikisinide mi deneyeceksin?Ne kadar paran var?

Yeni başlayacaksan flatland da street de denemek istiyorsundur.En ucuz gt(slammer) bugünün kuruyla 605 YTL.

sana gerekli açıklamayı yapıyım hangisi uygunsa alırsın

flatland & street için : gt slammer veya zone

gt slammer : 605 ytl

gt zone : 683 ytl

street için : gt compe & gt perfromer & gt el-centro

gt compe : 683 ytl

gt perfromer : 779 ytl

gt el-centro : 1.020 ytl

Bu arada türkiyenin "street/flatland rehberi" adlı sabit konuyu açıp orada mesajları takip etseydin bu mesajlara gerek kalmazdı.

• Beğen
Tepkiler: DipiLuS
orası öyle ama forumu araştırmak yerine , direk konu açmak daha kolay sanırsam.

14 yaşnda 72 kilo boyun uznsa bilmem ama kısaysa biraz fazla ama gt perforrmer çok güzel bence alabilyorsan en centro ;)

arkadaşLar saol ama ben 2 sinide birden yapmak istiorum BMX fazla ağır olmassın !!! parada önemli deil sıfır alcam 800 YTL fln düşünüyom ben sınır olarak yardımlarınız için saolun beyLer

Bnde oturduğum yerdeki herkez hkk bmx team den alıyo ben de 100% ordan alcam KADIKÖY BİSİKLET EVİ demi ;)

ARKADAŞLAR bnde coMpe almak istiom özellikle turkuaz renkli ama korkuyom kaldırammam diye çünkü 18-19 kilo dio arkadaş ondada o warda

gt nin 15 kg dan fazla bmx i yok TR dekilerde

bi ağır olsa air dır

gt compe ve zone de 14,5 ve 15 kg arası

slammer 14.5 olduğuna göre zone de en fazla 15.5 geleceğini tahmin ediyorum.Ayrıca gt lerin dengeli oluşu ağırlığık konusunu biraz ortadan kaldırıyor.Yani evil-b de 15 kg olsa zone de 15 kg olsa gt daha dengeli olduğu için daha hafif gelebilir.

Saygılar :cool:

• Beğen
Tepkiler: DipiLuS
Çıkmıştır tam bilmiyorum ben ama zonenin bir konuda 14.5 kg olduğunu söylemişlerdi.Bnm bmxde gelince parçaların olduğu kutuda yazıyordu ağırlık ama unuttum gitti Zone güzeldir kardeşim bnde siyah-turkuaz kullandım süper bir bmxdi. :cool: Tavsiye ederim.

uzun lafın,kısası

gt 15-15.5 kg dan fazla,dengesiz bmx yapmaz

hangi gt yi alırsan al sonuçta memnun kalıcaksın

ama 800 ytl varsa gt perfromer alman daha iyi olur SENİN açından

SONUNDA kararımmı verdim COMPE alcam hepinize saolun şimdi almak kaldı sıfır alcamda 2.eli ne kadar para eder :)

sen bmx i aldında hemen satmaya kalkışıyon:eek:

sen al 0 ını , satmazsın ;)

ya sorulmuşken cevap verseniz ben de compe istiorum ama imkanlar sınırlı 2. el temizi kaça gelir?? herşeyi içinde ama o bu eksik olmıcak pegler fln...

Geri