Taze gravel sahibi olarak bu alandaki en tecrübeli ekibe sorayım: hangi çamurluğu kullanıyorsunuz?
Ben çamurluk kullanmam, doğayla bütünleşirim diyen arkadaşları evde bekleyen bir dişi aslan olmadığını veya cyclocross yarışından yeni döndüklerini düşünüyorum.
(link)
(link)

Selamlar ben SKS SpeedRocker Kullanıyorum memnunum. Lakin çok kalın lastik (sanırım 40mm üstü) sanki uygun değildi. Ben 32 ve 38 de kullandım. Sürekli işe gidip gelirken yağmurda. Pratik ve hafif.Taze gravel sahibi olarak bu alandaki en tecrübeli ekibe sorayım: hangi çamurluğu kullanıyorsunuz?
Ben çamurluk kullanmam, doğayla bütünleşirim diyen arkadaşları evde bekleyen bir dişi aslan olmadığını veya cyclocross yarışından yeni döndüklerini düşünüyorum.
(link)
(link)
Merhaba yeni bir gravel g2 sahibi olarak İstanbuldaki rotaları paylaşmanızı dört gözle bekliyorum. Emekleriniz için teşekkürler. Umarım beraber de süreriz.
Türker hocanın aldığı bisiklet bu mu@Sadettin Z. Zefal NO-Mud kullanıyorum. Arkaya ufak tefek sıçramlaar olmuyor değil ama.
255614 dosyayı görüntüle
EvetTürker hocanın aldığı bisiklet bu mu
Benim gravel alma gibi bir niyetim yoktu Türker hocam ver bakayım deneyim şunu dedim 10 dk denedim bu dedim bukadar rahatsa g4 pro kim bilir nasıldır.2014 yıllarında bir arkadaşımın üst düzey mtb ve şehir bisikleti carraro marka bisikletlerini denemiştim hiç kadroları beni tatmin etmemişti ve aşırı ağır bulmuş ve küçümsemiştim bu markayı bu graveller bendeki o algıyı kırdı resmen.Evet
Üstündeki jant seti falan da iyidir onun, orijinal değil. Ben çok memnundum fakat bir proje için Peugeot GR14 alacağım için satmıştım. Sonra o projeyi de iptal edip,bir tane de yol bisikleti aldım):Benim gravel alma gibi bir niyetim yoktu Türker hocam ver bakayım deneyim şunu dedim 10 dk denedim bu dedim bukadar rahatsa g4 pro kim bilir nasıldır.2014 yıllarında bir arkadaşımın üst düzey mtb ve şehir bisikleti carraro marka bisikletlerini denemiştim hiç kadroları beni tatmin etmemişti ve aşırı ağır bulmuş ve küçümsemiştim bu markayı bu graveller bendeki o algıyı kırdı resmen.