Scudo Sports

Gravel Diggers

drillroid bey formalarınızı da burada yayınlayın dilerseniz , almak isteyen çıkabilir.

Scudo
Gravel Diggers formaları satışta, ilgilenen arkadaşlar bizimle instagramdan iletişime geçebilirler.

Yaklaşık 15. dakika 50. saniyeler civarı söylenen cinsiyetçi cümle ve hep birlikte buna gülmeniz hiç hoş değil.

• Beğen
Tepkiler: BveP ve Ronin45
Gringo kişileri uzun süredir takip eden biri olarak aslında cinsiyetçi bir cümle olarak değil argo konuşma olarak değerlendirmek daha doğru :) bir de gerçekten Türkiye'de bu noktada Gravel konusunda tek içerik sağlayan ve bunu bir seviye üzerinde yapan, emek veren arkadaşları bire bir mesajla eleştirmek daha doğru olur kanısındayım. Sizler için her hangi bir sohbet olabilir, rahatsız olmuş olmanız da hakkınız ama emeği hiçe sayarak eleştirmeyi anlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: Laciverdi
Podcastlere başladım ilk muhabbet harikaydı. Özellikle İstanbul'daki rotalar için takipteyiz.
Kaç para ulan bi gravel.

• Hahaha
Tepkiler: M.İhsan
Taze gravel sahibi olarak bu alandaki en tecrübeli ekibe sorayım: hangi çamurluğu kullanıyorsunuz?

Ben çamurluk kullanmam, doğayla bütünleşirim diyen arkadaşları evde bekleyen bir dişi aslan olmadığını veya cyclocross yarışından yeni döndüklerini düşünüyorum. :)

(link)
(link)

Taze gravel sahibi olarak bu alandaki en tecrübeli ekibe sorayım: hangi çamurluğu kullanıyorsunuz?

Ben çamurluk kullanmam, doğayla bütünleşirim diyen arkadaşları evde bekleyen bir dişi aslan olmadığını veya cyclocross yarışından yeni döndüklerini düşünüyorum. :)

(link)
(link)

Selamalar

Ass Saver Fendor Bendor gayet memnunum.

IMG_20210404_132735.jpg

(link)
(link)
Selamlar ben SKS SpeedRocker Kullanıyorum memnunum. Lakin çok kalın lastik (sanırım 40mm üstü) sanki uygun değildi. Ben 32 ve 38 de kullandım. Sürekli işe gidip gelirken yağmurda. Pratik ve hafif.

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Merhaba yeni bir gravel g2 sahibi olarak İstanbuldaki rotaları paylaşmanızı dört gözle bekliyorum. Emekleriniz için teşekkürler. Umarım beraber de süreriz.

• Beğen
Tepkiler: yonuzzade
Merhaba yeni bir gravel g2 sahibi olarak İstanbuldaki rotaları paylaşmanızı dört gözle bekliyorum. Emekleriniz için teşekkürler. Umarım beraber de süreriz.

umarım bir sürüşte denk geliriz. Tanışmayı çok isterim
Uzun süre sonra selamlar.

Gravel Diggers Youtube kanalı hayata geçti. Abone olmak ve yeni videolar için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

(link)

Benim gravel alma gibi bir niyetim yoktu Türker hocam ver bakayım deneyim şunu dedim 10 dk denedim bu dedim bukadar rahatsa g4 pro kim bilir nasıldır.2014 yıllarında bir arkadaşımın üst düzey mtb ve şehir bisikleti carraro marka bisikletlerini denemiştim hiç kadroları beni tatmin etmemişti ve aşırı ağır bulmuş ve küçümsemiştim bu markayı bu graveller bendeki o algıyı kırdı resmen.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Benim gravel alma gibi bir niyetim yoktu Türker hocam ver bakayım deneyim şunu dedim 10 dk denedim bu dedim bukadar rahatsa g4 pro kim bilir nasıldır.2014 yıllarında bir arkadaşımın üst düzey mtb ve şehir bisikleti carraro marka bisikletlerini denemiştim hiç kadroları beni tatmin etmemişti ve aşırı ağır bulmuş ve küçümsemiştim bu markayı bu graveller bendeki o algıyı kırdı resmen.
Üstündeki jant seti falan da iyidir onun, orijinal değil. Ben çok memnundum fakat bir proje için Peugeot GR14 alacağım için satmıştım. Sonra o projeyi de iptal edip,bir tane de yol bisikleti aldım):

Selamlar

30 Ocak Gravel Diggers Social Ride sürüşü nasıl geçeceğini merak edenler varsa önceki sürüşün videosu aşağıdadır.

(link)

• Beğen
Tepkiler: cdemircan
Geri