Scudo Sports

Gravel Diggers

Tepki
337
Herkese Selamlar

Türkiye'de yeşerme çabası içinde olan Gravel Bisiklet türüyle ilgili topluluğumuzun hesapları aşağıdadır.

(link)

Bu dönemde bolca muhabbetin döneceği podcast hesabımız ise aşağıdadır.

(link)

İlerleyen dönemlerde fiziki dünyada sürüşler, aktiviteler yapacağız umarız :)

Scudo
Sadece İstanbul'un değil tüm Türkiye'nin rotalarını keşfedicez ! Berk Okyay ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdiğimiz 2. Bölüm podcastimiz yayında! (link)

Bu haftasonu yayınlayacağımız yeni bölümümüzün konuğu Soulrider Frameworks'ten Yasin Bingöl olacak. Kendisine sormak istediklerinizi instagram sayfamızdan bize iletebilirsiniz. (link)

Gravel Diggers strava hesabı aşağıdadır. Sürüş ve rota paylaşımını buradan yapmayı planlıyoruz.

(link)

Podcast serimizin 3. bölümü ile yayındayız. Bu haftaki konuğumuz Soulrider Frame Works'ün kurucusu Yasin Bingöl.

(link)

Şuanda Berk Okyay'lı bölümünüzü dinliyorum. @drillroid 'un da dediği ben de her Türk gibi mtb ile başlayıp asfaltta sürdüm. Sonra sonra ne istediğime doğru adım adım yol almaya başladım. Genel olarak güzel ama benim takıldığım nokta yabancı kelime kullanımı. Örneğin ilk bölümde kullanılan community yada farklı kelimelerin yerine Türkçe kelime tercihi daha iyi olabilir. Tabi ki de bunu TCR (ti si ar) için demiyorum. Diğer bölümleri merak bekliyorum, emeğinize sağlık.

Şuanda Berk Okyay'lı bölümünüzü dinliyorum. @drillroid 'un da dediği ben de her Türk gibi mtb ile başlayıp asfaltta sürdüm. Sonra sonra ne istediğime doğru adım adım yol almaya başladım. Genel olarak güzel ama benim takıldığım nokta yabancı kelime kullanımı. Örneğin ilk bölümde kullanılan community yada farklı kelimelerin yerine Türkçe kelime tercihi daha iyi olabilir. Tabi ki de bunu TCR (ti si ar) için demiyorum. Diğer bölümleri merak bekliyorum, emeğinize sağlık.

Selamlar

İngilizce konusunda haklısın. 3. bölümde daha çok dikkat etmeye çalıştık fakat yine ağzımızdan kaçan kelimeler oldu maalesef. Daha fazla dikkat edeceğiz öneri için teşekkürler

Kadro malzemeleri, geometriler ve yaygın şehir efsanesi bilgiler üzerine çok verimli bir sohbet olmuş. Ağzınıza sağlık. Kabaca forumda çok konuşulan, hep tekrarlanan ve arpa boyu yol alınmayan soruların cevapları bir arada olmuş :harika:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
Keyifle dinledim. Uzak ride lar şu an bana uzak olsa da oldukça keyif aldım 75 dakika olmasına rağmen. Ng650 ile tırmanma güldürdü. Bir Türkiye efsanesi Ng650..

Merhaba, bu konu hakkında çok haklı tepkiler aldık. Daha fazla dikkat etmeye çalıştık son kayıtta, geri bildirim için teşekkürler :)

Aynı zamanda dinlemek istediğiniz merak ettiğiniz konuları buradan bize iletirseniz konuklarımıza yönlendirebiliriz :)

Gravel hakkında merak ettiğim hiiiiç bir şey yok. Ancak bu gün oturup Yasin Bingöl ile yapılan sohbeti dinledim. Öncelikle şöyle bir teknik aksaklıktan bahsedeyim. Siz mikrofon başındasınız, Yasin telefon ile bağlanmış. Dolayısı ile Yasin'i duymak zor oldu. Sesi açtım. Bu sefer sizin sesiniz haddinden fazla geldi.

Yasin'e sorulan sorularda, verdiği cevaplarda bir hayli tatmin ediciydi. Bazı teknik terimlere hakim olmasam da büyük keyif ile dinledim. Kullanıcı yada satıcı değilde, tek başına üretim yapan biri ile sohbet edilince oldukça tatmin kar bir program çıkıyor ortaya. Sebep olanlara teşekkürler.

Şu uzak raydırlar, çıldırdınız mı siz yiğidolar ? Günde 300k nedir ? Zalım çocuklar.

Bu yayında kanal kayıt alamadığım için böyle bi sorun yaşadık maalesef, önemli olan niyet diyelim :)

• Beğen
Tepkiler: Santaruins
Linki açamadım nedense ama daha önce paylaştığınız link üzerinden 4. de seçilebiliyor.

Linki açamadım nedense ama daha önce paylaştığınız link üzerinden 4. de seçilebiliyor.

Selamlar linki düzelttim

Gravel Diggers Podcast Serisi 5. Bölümünde konuğumuz Aynakol mahlasıyla tanınan Aydın Bez . Biraz Trans Continental Race biraz yeni diverge biraz da gravel derken yine karantina günlerinde keyifle dinlecek bir yayın oldu. Haftaya görüşmek üzere.

(link)

• Beğen
Tepkiler: CNC
İstanbul Başıbüyük'te tekerlerin toprağa değmesi ile başlayan gravel serüvenimizin teknik bilgilerini aktardığımız bu bölümümüzde kısaca kadro geometrisi, topladığımız ekipmanlar, yaptığımız hatalar, yeni gravel alacaklara tavsiyeler ve gözümüze çarpan uygun fiyatlı gravel bisikletlerden bahsettik. .

(link)

İçerikteki deve boylu adam benim. Kullandığım btwin ultra 700'de alın borusu kadroya göre normal boyutta yani büyük iken, yeni topladığım mosso monza da sanki 52-54 kadrodaki gibi zaten yan yana getirdiğimde de çok fark ediyor. Arkadan çalmaya devam ediyor, teknik terimlere değinmeniz güzel olmuş şimdiden emeğinize sağlık. Yeri gelmişken bir şey daha sorayım, 29x1.5 lastik ile 700x38c lastiğin ne gibi farkı var yoksa ikisi de aynı ama kullanıldıkları birim mi farklı? Birisi cm diğeri inç gibi mi?

29x1.5 inch lastik yok diye biliyorum. 700cx50 mm ya da 29x2.00 lastikler benzer ölçüde lastik yapisi farklı, dislerinde ve yapısında amacına uygun detaylı incelemek lazım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
(link) bu lastiği aldım da acaba yanlış mı yaptım diye bir his oluştu içimde ürün en son gönderim için Hollanda'da bekliyordu. Kadroya 40mm lastiğin ucu ucuna sığdığını söyledikleri için "tün ne yaptım keşke 700x35c alsaydım der miyim" bir his oluştu neyse gelince göreceğim artık hanya mı konya mı? :D

Dosyalar

• 1589733164891.png
    1589733164891.png
    92,9 KB · Okunma: 189
Geri