citk60
Daimi Üye
- Tepki
- 231
- İsim
- Emre Çıtak
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
bizde bileydik belki lazım olurözel mesaj gönderdim
Özel konuları gravel bisiklet sayfası altında yazışmak doğru olmaz diye özele geçtikbizde bileydik belki lazım olur![]()
extra bilgi olurdu diye yazdım bendeÖzel konuları gravel bisiklet sayfası altında yazışmak doğru olmaz diye özele geçtik
Şöyle diyim o zaman Bisan marka yol bisikleti alıcaksanız 46 cm gidon bekleyin 50 cm lık kadro olsada. (Gravellerini bilmiyorum.)extra bilgi olurdu diye yazdım bende
benzer bir durum bende mevcut kadro altına bakmak dahi istemiyorum.Kablo iz yapmış can sıkıcı... (Gravel G0)Arazi sürüşü yapacak arkadaşlara tavsiyem kadro ve maşa içlerine sürüşe çıkmadan önce temizleyip elektrik bandı yada koruyucu çıkartmalarla bisikletinizi koruyun. Çamur sıkışmasından teker dönmeyecek hale gelmişti. Carraro da olsa boya atmaları oluyor bu sadece bir günlük sürüşte meydana geldi.
256308 dosyayı görüntüle

Daha önce kablo altı taraflarından dilim yandığından oralara koruma yapmıştım.benzer bir durum bende mevcut kadro altına bakmak dahi istemiyorum.Kablo iz yapmış can sıkıcı... (Gravel G0)256381 dosyayı görüntüle
@beermug sarı Giant'ın sahibi sti kolları v fren ile kullanıyor. Bana enteresan geldi. Şu an bende böyle bir dönüşüm düşünüyorum. Mevcut v frenli bisikletime microshift sti kollar takıp, dropbara geçeceğim. Aliexpress 'e sipariş verdim. Beklemedeyiz bakalım. İnşaallah frenlerde bir sıkıntı yaşamam.
Evet o kadro bana ufak. Bence halletmeye çalışın zorlarsanız iptal edebilirler gibi@Teoman Ağır bisiklet ısı ıptal oldu benın. Bayı aramıs ıptal etmemişler. Iptal edeceksek komple bayılıgı alalım denilmiş. Alacaksan ılan gelir bugun ama kadro sana uymuyor galiba![]()
valla konuştum bugün dükkana gidip ayak üstü. iptal etmek için 2 yeri aradığını söyledi, olumsuz. bari alacağım erken gelse mart ayında...Evet o kadro bana ufak. Bence halletmeye çalışın zorlarsanız iptal edebilirler gibi
Bence bilerek de yapıyor olabilirler. Parasını vermemişsiniz sonuçta. İkinci elde 3 tane bisiklet alınabilir durumda. 50-55-55 kadrolarında. 52 yok...valla konuştum bugün dükkana gidip ayak üstü. iptal etmek için 2 yeri aradığını söyledi, olumsuz. bari alacağım erken gelse mart ayında...