Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

-
@haldun989 Selam. Lastik daha elime geçmedi,şu an üzerinde,bisikletle birlikte gelen SCHWALBE G-ONE SPEED RACEGUARD 700X38C'ler var. Daha çok asfaltta kullanıyorum.
Patlamaya dırencı nasıl dıken cam felan denk geldiniz mı. Ben ılk surusumde beledıyenın bisiklet yolundakı bundanmıs gullere denk geldım :)

Scudo
Screenshot_20210104-173714_Maps.jpg20210104_154618.jpg
Yaptığim en uzun tur oldu ama şarjim olmadığı için stravaya kaydedemedim. Görmuş olduğunuz yokuş oldukça dik çoğu bisikletcinin 28 dişlinin yettiğini soylrdiğini gördum evimin yokuşuda bu şekil ve 34lü dişin avantajı burada belli oldu okadar rahat çıktım ki yorulmadin bile surekli iyi asfaltta sürülmüyorsa bence toprak yol bisikleti en mantıklı tercih.

iyice kanıma girmeye başladınız :D g2 beklemeyip sıfır g0 çekecem en son

• Beğen
Tepkiler: Mert Ali
iyice kanıma girmeye başladınız :D g2 beklemeyip sıfır g0 çekecem en son
Valla kötü yapmazsınız clarisin hiç bir sıkıntısinı görmedim henüz nerde kullanacağınıza göre değişir tabiki bendde isterdim tek ayna kollu grx a g2 nin ki tek degilmiş ama hidrolik frenler fark yaratabilir

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Valla kötü yapmazsınız clarisin hiç bir sıkıntısinı görmedim henüz nerde kullanacağınıza göre değişir tabiki bendde isterdim tek ayna kollu grx a g2 nin ki tek degilmiş ama hidrolik frenler fark yaratabilir
aynen tek düşündüğüm hidrolik fren olur aslında. diğerleri üzmez tourney ve altus var iki bisikletimde sorun yaşamadım hiç.

aslında v felan olsa daha çok seviyorum onu ama diskli olacaksada hd olmasını isterim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Mert Ali
-

Patlamaya dırencı nasıl dıken cam felan denk geldiniz mı. Ben ılk surusumde beledıyenın bisiklet yolundakı bundanmıs gullere denk geldım :)
Daha hiç lastik patlatmadım.

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Hocam ben de yol var gravel ile ikisinin arasında nasıl farklar var? Hissiyat olarak sürüş ve hız olarak nasıl? Soğuk asfaltta gidiş nasıl acaba

İlk sorunu yaşadım,kırmızı ile işaretlediğim kapak düştü. Küçük bir vidası varmış,o düştüğü için ,kapak da yerinden çıkmış. Neyse ki durduğum bir anda düştü ve fark ettim. Müsait bir zamanda Atek'e götürüp,kapağı geri taktırtırım çünkü üst taraftan tornavida ya da alyan sokabilecek bir yer göremedim.
Şimdi aklıma takılan bir şey var. Bu parça ,düşüp kaybolsaydı,yeni parçayı nasıl bulacaktım. Adı ne bu parçanın :)

grx.jpg

Son düzenleme:
Ufak bir kaza sonucu sol fren kolu bu şekilde çizildi, gidon bandı zarar gördü. İçime sinmiyor böyle binmek. Bu sol kolu değiştirmek mümkün sanırım. Takım olarak mı değiştiriyoruz , sadece o kısım bulunur mu acaba IMG_20210104_210428.jpg

Ufak bir kaza sonucu sol fren kolu bu şekilde çizildi, gidon bandı zarar gördü. İçime sinmiyor böyle binmek. Bu sol kolu değiştirmek mümkün sanırım. Takım olarak mı değiştiriyoruz , sadece o kısım bulunur mu acaba 252970 dosyayı görüntüle
Wiggle da ikisi ayri ayri satılıyor ama epey pahali parcalar. Grx set de Ultegra dan hallice masallah.
(link)
İlk sorunu yaşadım,kırmızı ile işaretlediğim kapak düştü. Küçük bir vidası varmış,o düştüğü için ,kapak da yerinden çıkmış. Neyse ki durduğum bir anda düştü ve fark ettim. Müsait bir zamanda Atek'e götürüp,kapağı geri taktırtırım çünkü üst taraftan tornavida ya da alyan sokabilecek bir yer göremedim.
Şimdi aklıma takılan bir şey var. Bu parça ,düşüp kaybolsaydı,yeni parçayı nasıl bulacaktım. Adı ne bu parçanın :)

252961 dosyayı görüntüle
Lever name plate diye geciyor. Shimano servvice center bayilere sormak gerek. Vidasi icte ustte kaliyor. Screenshot_20210104-214203_Drive.jpg

102 dolar , yuh :)) gerek yok , kalsın öyle . Siyah oje ile boyarım yeter

• Hahaha
Tepkiler: DeaKeN
Corelli goat kullanan birisi olarak , bu bisiklete bu para verilmemeli. Ama şunu öğrendim. MTB aldım şimdi. Gravelimi satıp bir iki tık üst seviye bir şey alacağım. Üst seviyeden kastım en azından kadro olarak vücuduma uygun bir bisiklet almayı düşnüyorum. Gravel kadar keyifli bir bisiklet kullanmadım sanırım
Yeniden gravel mi alacaksiniz

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
@tennozer satmam bilader, boşuna heveslenme :)
Arkadaşların sözüne uyup zımpara boya yaparım en kötü ihtimal :). Sağolun dostlar
sulu zımpara ile tertemiz oluyor
Olayın detayını anlatırsan denerim. İnce zımpara mı olacak , olayı anlatır mısın Bi

@tennozer satmam bilader, boşuna heveslenme :)
Arkadaşların sözüne uyup zımpara boya yaparım en kötü ihtimal :). Sağolun dostlar

Olayın detayını anlatırsan denerim. İnce zımpara mı olacak , olayı anlatır mısın Bi
Çiziklerin derinliğini fotoğraftan anlamak zor. Önce kalın(düşük numaralı) zımpara ile başlayıp ince zımparaya(yüksek numaralı) doğru gitmeniz gerekiyor. Zımparalama işlemini yaparken yüzeyi ve zımparayı ıslatarak yapacaksınız. Tavsiyem ilk 1000 ile denemeniz, sonra 1500 > 2000 şeklinde ilerleyebilirsiniz. Ama dediğim gibi 1000 az gelirse 800 ile de başlayabilirsiniz.

Herkese selamlar. Carraro g2 tiagra setli bisiklet yaklaşık kaç kg geliyor? 55 kadroluyu bilen varsa yazabilir mi?

Geri