Scudo Sports

Gravel bisiklet sayfası

Mosso gvl290 ve gvl270 gravel bisikleti kategorisinde değil tur bisikleti kategorisinde sıralanmış. Mosso'nun gravel kategorisinde gvl700 serileri var. Ağırlıkları ise 11,00 ile 11,30 arasında değişmekle birlikte GRX setlere sahipler. Yanlış anlaşma olmasın. :)

• Beğen
Tepkiler: AkseL ve İsa ACAR
Scudo
Bir gravelci bir gravel bisiklete binebilebilmelidir
de binmeyebilebilmelidir de serbest yani sıkıntı yok 🤔🤪😵

Carraro bekleyen arkadaşlar; bilgi olsun diye söylüyorum bayiler "sipariş talebine göre" gravel modelleri getirmeye başlamış haberiniz olsun. G4 modeli müşterilere verilmeye başlanmış hatta İstanbul'da. tesadüfen Cube'un Türkiye distribütörü ile konuşurken Carraro gravelleri de getirdiklerini söyledi. Hatta ben de e-gravel olanının kaporasını verip bu ay sonuna doğru elime geçmesini bekliyorum. Sadece şu an elektrikli gravelda böyle bir durum var ay sonuna doğru geliyor. Hatta ve hatta bir bayi e-graveli de getirmiş ama bir parça eksikliği vs.den dolayı geri göndermişler. Yani sonuçta bayiler tedariğe başlamış

Normal G2 ve G4 ler dediğim gibi sipariş talebine göre getirilmeye başlanmış.

Tüm bekleyen pedaldaşlarıma hayırlı olsun :)

Görüştüm bugün bı kaç bayiyle , Antalya'da sipariş gecmedik isterseniz getirtiriz dediler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisikletimi aldım arkadaşlar yoldayım şu anda ilk fırsatta foto atacağım. Bi deneme sürüşü yaptım. Gidon kısmına alışması biraz zaman alacak gibi. Ama ilk izlenim olarak şahinden BMW Mercedes e geçiş yapmış bir şoför gibi hissettim kendimi (carraro gravel g2)

Bisikletimi aldım arkadaşlar yoldayım şu anda ilk fırsatta foto atacağım. Bi deneme sürüşü yaptım. Gidon kısmına alışması biraz zaman alacak gibi. Ama ilk izlenim olarak şahinden BMW Mercedes e geçiş yapmış bir şoför gibi hissettim kendimi (carraro gravel g2)
Hangi bisikletten geçiş yaptınız ?

Yaklaşık 2 senedir malesef sağlık sorunları sevçbebi ile bisiklet kullanamıyordum. Daha önce düşük bir mtb vardı onu kullanıyordum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
  • Beğen
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

• Beğen
@vivo teşekkürler herkese
Sitede bana veya diğer arkadaşlar yardımcı olan herkese teşekkür ederim yarın ilk sürüşü mü gerçekleştireceğim inşallah sonrasında hem ilk izlenimi mi aktaracağım ama ilk önce bisiklet gerçekten duruşu ile kendine aşık etti:):):)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AkseL ve necmeddin
Gravelci dostlarım fikrinize ihtiyacım var.

Carraro Gravel G2de 38mm lastiklerle kullanmak üzere ass saver ya da mtb tarzında olmayan çamurluk arayışım var.
Çok ısrar ettim kullanmamak için, bisikleti hantallaştırdığını düşünüyorum fakat yaz/kış her gün işe gidip gelmek için malum bisikleti kullanacağımdan almam gerekiyor.
Zefal Paragon C40 düşünmekteyim. Bu çamurluğu kullananınız var mıdır?
Almışken bir kez alıp üstüne çok düşünmek istemiyorum. Aradığım tarz yukarıda da bahsettiğim model gibi olanlar. Daha uygun fiyatlı, hafif vs. gibi yorumlarınız/fikirleriniz varsa dinlemedeyim.

Gel gravelcim gravelcim
Vay gravellim gravellim
Oy gravellilik gravellilik
Sar gravellicilik gravellicilik

Oy amman vay amman
Geldim de bulamam
Ben sana doyamam
Gıraveller gıraveller
Gırgıraveller vay amman...

Not: Türkü kıvamında okunulacak
Yöre serbest takılın kafanıza göre

• Hahaha
IMG_20200530_205322.jpg
ilk sürüşü mü gerçekleştirdim bugün kısa da olsa ilk izlenimlerim şöyle:
1- Benim gibi kilonuz biraz ise sele malesef ızdırap oluyor
2- Daha önce hiç yarış bisikleti gidon kullanmamış iseniz alışması zaman alacak
3- Hidrolik disk fren sistemi ekstra bir güvenli hissetmenizi sağlıyor
4- vites geçişleri oldukça stabil ve akıcı size hissettirmiyor
5- Amortisor sistemi olmamasından dolayı yolu biraz hissediyorsunuz ama çok rahatsız edici değil
6- Bisiklet yokuş aşağı performansı çok iyi, yokuş yukarı benim gibi vücudunuz ham değilse oldukça iyi bir sürüş keyfi var
7- Fiyat ve performans açısından 2020 modeli için birşey diyemeyeceğim. Ama 2019 modeli şu anki İnternet fiyatı olan 5300 TL yi hak eden Bi bisiklet

Sonuç olarak gravel bisiklet almak isteyen araştıran arkadaşlar için güzel bir alternatif olabileceğini düşünüyorum.

Geri