Scudo Sports

Granfondo Marmaris 65 Km Kısa Parkurunu Videolu İnceledim

mertgulkokan

Forum Demirbaşı
Tepki
845
Bisiklet
Ghost
Merhaba Arkadaşlar
Nisan 2018 de Marmarisde Granfondo yapılacak. Bende Marmarisde olduğumda kısa parkuru araba ile geçip videoya aldım ve videoyu editleyip gerekli bilgileri videoda yazdım...
Umarım faydası olur merak ettikleriniz varsa yorum yapın detaylıca açıklamaya çalışayım.
Araçla geçişim bile 1 saat 20 dk sürdü videonunda editlenmiş hali 39 dk

Scudo
@mertgulkokan kamu hizmetinin de böylesi;müthiş.Elinize sağlık.
Yalnız bu fondo,gerçek sporcular ile benim gibi lapacıları ayırır:)

Ne vidoyu gördüm nede fondomarmarise katılacağım. Ama araba ile güzergahı takip ettiğinden, gezip video çektiğinden, post prodakşın yapıp kurguladığından bunca zahmete girdiğinden ve bunu bir menfaat beklentisine girmeden bütün bunları yaptığından dolayı eline koluna sağlık.

O değil de marmaris'i özlemişim. Çok iyi geldi :harika:

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
@hamlet2006Etap gerçekten gerek rampalar gerekse yol kalitesi çok kötü
Birde süre çok kısa 4.20 saat verilmiş.
Süre daha uzun olması lazım ancak yolları o kadar süre kesmekte çok zor
Yarışı bitiremeyen çok kişi olur

@mertgulkokan Yüksek eğimli uzun yokuşlar,dik inişler ve bozuk yolları da düşündüğümüzde 50-34 aynakol 11-32 rubleli yol bisikleti mi;yoksa 48/36/26 aynakollu 11-34 rubleli hidrolik diskli şehir bisikleti mi?(Performans iddiası yok,amaç sadece bitirmek,kondisyon orta)

• Beğen
hocam parkur çok sağlammış. sağlam tırmanış antremanı olmayanlar çok zorlanacaktır. bir de üstüne soğuk asfalt ve tehlikeli bir yol.

• Beğen
@hamlet2006Aynı durumdayım benm sadece yol bisikletim 28 ruble ama kesinlikle yol bisiklet derim
Şehir bisikletleri yol bisikletlerinin hemen hemen 2 katı ağırlıkta bu nedenle rampalarda aynı oluyor yol tavsiye ederim

Mert videoyu geçen denk geldim göreceğimiz gördük :)

Ellerine sağlık.

Geri