Scudo Sports

Granfondo Çeşme

Uzun süre öndeki 5 linin içinde değildi. Bir anda yetişti. Yardı geçti. Helal olsun vallahi.

Yanlışın var Gökhan Uzuntaş sürekli öndeki 5 kişiden birisiydi, sonradan gelenler başka kişilerdi.

Scudo
İstanbul'da maraton, Çeşme'de gran fondo ve benzer bir çok organisazyon. Bu spor ruhu umarım giderek katlanır.

Canlı yayını izlemek çok keyifliydi. Neredeyse tamamı amatör sporculardan oluşan bir organisazyon da böyle bir yayın harkulade oldu. Hiç bir zaman bunun gibi bir yarışta olmayacağım. Ancak heyecanla takip edeceğim. Çeşme granfondo umarım bu amatör ruhunu korumaya devam eder. Organizatörleri tebrik etmek lazım.

Uzun süre öndeki 5 linin içinde değildi. Bir anda yetişti. Yardı geçti. Helal olsun vallahi.
Kesinlikle .Antalya'da da Ironman var bugün. Cok guzel gelişmeler

Şimdi ben de geriye alıp izledim kazayı, gerçekten de fazlasıyla lüzumsuz bir kapışma olmuş. Kendileri dışında diğer sporcuların sağlığını da riske atmışlar.

çeşmede olan tüm dostlara sevgiler selamlar... seneye orda oluruz bizlerde inş... kazasız belasız keyifli sürüşleriniz olsun

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
Ortam çok güzel görünüyordu. Seneye bir aksilşk olmazsa katılmayı düşünüyorum.

Bilincli olarak Ayrinmenle çalıştırıyorlar sanırım. Ancak tam sebebi ne ola ki .Triyatloncular gelmesin diye mi acep .Biz (Triatletler) kendimizi bisikletçi saymayiz o klasmanda görmeyiz ama üzerinde forma olmasa doblocu enistemi katilanlar gordugume yemin edebilirdim.Bizimki tayt giymez oradan eminim

@Murat B. Kardeşim suçlu ya da kasit aramıyorum. Suclayacaksam direk suclarim yon gosterilmeye pek ihtiyac duyacak yasta ve tecrubesizlikte degilim.Yine de tavsiyen icin tesekkurler.Konu Cesme organizasyonu oldugu icin dogal olarak o bakis acisindan baktim.Cesme organizasyon basliginin altina IM ile ilgili yazacak halim yoktu sanirim.Bu baslikta en azindan konuyu bilen birileri cikar bir cevap verir. Kaldi ayni konuyu IM ile ilgili baska yerde de niye Çeşme ile cakistiriyosunuz yazdim.Cunku orasi IM grubu.Avrasya maratonu bu iki organizasyonu etkilemez ancak bu kadar az sayida ve kaliteli iki organizasyonun cakismamasini dilerdim.

@Murat B. Kardeşim suçlu ya da kasit aramıyorum. Suclayacaksam direk suclarim yon gosterilmeye pek ihtiyac duyacak yasta ve tecrubesizlikte degilim.Yine de tavsiyen icin tesekkurler.Konu Cesme organizasyonu oldugu icin dogal olarak o bakis acisindan baktim.Cesme organizasyon basliginin altina IM ile ilgili yazacak halim yoktu sanirim.Bu baslikta en azindan konuyu bilen birileri cikar bir cevap verir. Kaldi ayni konuyu IM ile ilgili baska yerde de niye Çeşme ile cakistiriyosunuz yazdim.Cunku orasi IM grubu.Avrasya maratonu bu iki organizasyonu etkilemez ancak bu kadar az sayida ve kaliteli iki organizasyonun cakismamasini dilerdim.
Serdar bey bir onceki mesajinizi kontrol etmenizi rica ederim., Siz (Triatletler) kendinizi bisikletci saymiyorsaniz ; Cesme ile kesismesinde , sizin gibi (Triatletler) icin bir sorun yoktur saniyorum. Sayin @Murat B. dedigi gibi ; Cesme'nin zamani bellidir , gerisi laf'u guzaftir.

Serdar bey bir onceki mesajinizi kontrol etmenizi rica ederim., Siz (Triatletler) kendinizi bisikletci saymiyorsaniz ; Cesme ile kesismesinde , sizin gibi (Triatletler) icin bir sorun yoktur saniyorum. Sayin @Murat B. dedigi gibi ; Cesme'nin zamani bellidir , gerisi laf'u guzaftir.
Bir önceki mesajım nüktedan bir ifadeyle yazılmış acabaları dile gayretini ortaya koyan bir yazıydı. Madem nüktedanlık anlayacak yapı yok o zaman biraz bahsedelim Biz kendimizi gayet bisikletçi sayarız . Hatta iyi de bisikletçiyizdir. 4 km yüzüp çıkıp üstüne 180 km bisiklet yarışı üstüne maraton koşacak kadar gücümüz vardır. Non draft olarak hem de kimsenin deryarına girmeden Bu iki organizasyonun çakışması da gayet önemli bir sorun. Tesadüf denilebilir. Takvimde boş yer yok denilebilir ama laf ı güzaf denirse IM gibi uluslararası katılımın yoğun olduğu organizasyondan haberiniz olmadığı sonucunu çıkarırım. Ülkemiz için en önemli kazanımlardandır. Her ne kadar Triatlet de olsam gönlüm hep bisiklettedir. Bu yıl katılsaydım Çeşmeyi tercih ederdim O yüzden de bu başlığı takip ediyorum .Benim gibi yüzlerce insan var . Bu çakışmaya çözüm bulmaları dileklerimle.

hayat böyledir bazen seçim yapmak zorunda bırakır insanı malesef.... önceliğiniz neyse seçiminizi ona göre yaparsınız aslında çok basit.

Bir önceki mesajım nüktedan bir ifadeyle yazılmış acabaları dile gayretini ortaya koyan bir yazıydı. Madem nüktedanlık anlayacak yapı yok o zaman biraz bahsedelim Biz kendimizi gayet bisikletçi sayarız . Hatta iyi de bisikletçiyizdir. 4 km yüzüp çıkıp üstüne 180 km bisiklet yarışı üstüne maraton koşacak kadar gücümüz vardır. Non draft olarak hem de kimsenin deryarına girmeden Bu iki organizasyonun çakışması da gayet önemli bir sorun. Tesadüf denilebilir. Takvimde boş yer yok denilebilir ama laf ı güzaf denirse IM gibi uluslararası katılımın yoğun olduğu organizasyondan haberiniz olmadığı sonucunu çıkarırım. Ülkemiz için en önemli kazanımlardandır. Her ne kadar Triatlet de olsam gönlüm hep bisiklettedir. Bu yıl katılsaydım Çeşmeyi tercih ederdim O yüzden de bu başlığı takip ediyorum .Benim gibi yüzlerce insan var . Bu çakışmaya çözüm bulmaları dileklerimle.

Serdar bey , "nuktedanligi anlacak bir yapi yok" degil , rica ederim kelimeleri secerken dikkatli davranalim ;
sizin yazdiginiz su ;
"Bilincli olarak Ayrinmenle çalıştırıyorlar sanırım. Ancak tam sebebi ne ola ki .Triyatloncular gelmesin diye mi acep .Biz (Triatletler) kendimizi bisikletçi saymayiz o klasmanda görmeyiz "

Simdi yazdiklariniz ve bir onceki detaylar ile celismesinin irdelemesini size birakiyorum. yoksa gerisi aynen daha once de soyledim gibidir ; laf'u guzaftir.

• Beğen
Tepkiler: justbasicfacts
bu arada cahiiliğime verin sanırım bu organizasyonlarda pro lar yarışmıyor? doğrumu ee o zaman aslında çakışmanın pek bir zararıda yok çünkü benim bildiğim triatletlerin çoğu bir klup çatısı altında ve çoğu pro düzeyinde....yanlışta biliyor olabilirim yani bilenler varsa açıklarlar zaten

Serdar bey , "nuktedanligi anlacak bir yapi yok" degil , rica ederim kelimeleri secerken dikkatli davranalim ;
sizin yazdiginiz su ;
"Bilincli olarak Ayrinmenle çalıştırıyorlar sanırım. Ancak tam sebebi ne ola ki .Triyatloncular gelmesin diye mi acep .Biz (Triatletler) kendimizi bisikletçi saymayiz o klasmanda görmeyiz "

Simdi yazdiklariniz ve bir onceki detaylar ile celismesinin irdelemesini size birakiyorum. yoksa gerisi aynen daha once de soyledim gibidir ; laf'u guzaftir.
Anlaşılmadığı belli :
İzah edelim ; IM gibi bir organizasyonu benim gibi Türkçe aşığı birisi AYRINMEN yazıyorsa veya herhangi biri yazıyorsa ben olsan orada dururum. Ya komik şive ile yazmak istemiştir ya adamın organizasyondan haberi yok der yazıyı onu göre okurum. Anlamak istediğime göre değil .Kaç yıldır çakıştığını gayet iyi biliyorum burada ki cümle arkadaşlarla konuşmaya teşvik etmek konuyu uzatmak. Çeşme başlığı hemen kapanıp arşive gitmesin. Birisi çıkar der ki yok be abi niye bilinçli yapsın vs. Ancak sen git suçluyu başka yerde ara deyince bende derim ki sen ön yargını al başka yerde ithamda bulunacak kişi ara
Bisikletçiyseniz hele kulup sporcusu veya yarışçıysanız o çevrede ki bisikletçi-triatlet atışmasını bilirsiniz /bildiğinizi düşünmek isterim zira Çeşme gerisi laf ı güzaf tır da inat edip can siperane savunduğunaza göre . Burada ki gönderme bunadır. Son tahlilde ise gerçek bisikletçi yanında tabii ki biz bisikletçi değiliz ama ülkemizde bisikletçiyim diyenlerle durum farklı. Umuyorum ki anlaşılmıştır. Şimdi sorumu yineliyorum daha net olarak . IM gibi dünya takvimi olan çok fazla sayıda organizasyonu yapan kurumun takvimini değiştirmesi çok zor. Ekim sonu olur Kasım başı olur. Bu kurumlar dünya takvimine göre tarih belirler. Oysa Çeşme'nin tarih değişikliği yapma şansı var . Bu ısrar niye ?

Geri