Scudo Sports

Granfondo Çeşme

canelmas

Üye
Tepki
248
İsim
can elmas
Bisiklet
Scott
En güzel ve paralı yarışlardan Çeşme Fondo nasıl olduysa iptal olmamış. Bu yıl da ARgeus organizasyonu ile 3 Kasım Pazar günü yapılıyor. Katılım 240 TL, git gel ye iç yat kalk ile 1000 TL yi gözden çıkaran gidebilir.
(link)

Scudo
kasımda çeşme güzel olur

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
antalya ironman ile aynı gün olması kötü olmuş..

@BurakMehmet ironman potansiyeli var sende sen antalyaya gidersin kesin:harika:

@dryakup23
abi niyet o zaten. ama hem kilo fazlam var hala hem yüzmede eksikliğim.. hemde 300 euro katılım ücreti çok para

• Beğen
Tepkiler: cember3454
@BurakMehmet
300 euro ne ya... caydırıcı olsun diyemi yani kimse katılmasın vs

bizde yerli ve milli yaparız :krsn: .....

@asibol

Göriciz:krnz::D
Savaş alanı seçelim lütfen .Ben uzun diyorum
Maksadımız muhabbet,birlikte hoş güzel vakit geçirebilmek ki Çeşme her zaman çok keyifli geçiyor.Sizin gibi dostlarla tadından yenmez.:harika:

@hamlet2006

Ben şu anda kuyruğumu kıstırmış durumdayım. :( :(

Şaka bir yana uzun parkur; yokuşunda uzun olacağından bana gelmez. Malum yokuş çıkamıyorum. Çeşmenin yokuş segmentini bilmiyorum ama geçen Radar'a bir performans vardı. Sabah 83,5 kg tartıldım. O kilo ile çok zorlandım. Hırs yaptım 15 günde 77,5 kg düştüm.
Yarın sabah Bir Teleferik Performans var bakalım bir kendimi deneyim. Bilmiyorum orayı da kısa galiba yokuş.

Beklerim bu arada. Sabah 6:30 Göztepe İskele hareket. Herkese açık tur. Galiba şimdilik 6-7 kişiyiz. Hepsi kafa adamlar; bir de hanımefendi var tabi. Hem biraz kaynaşmış oluruz.
(link)

@asibol

Davetiniz için çok teşekkür ederim,çok keyifli geçeceğe benziyor.:harika:
Yarın sabahtan çok önemli bir işim olmasaydı; büyük bir keyifle turunuza katılmak isterdim.İyi eğlenceler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: asibol
@hamlet2006 performansım kısa parkurda piknik malzemeleriyle yiyip içip sonunu anca getirecek düzeyde. ilk defa deneyimleyeceğim bir aksilik olmazsa. yarış bitiminde hepinize benden kokoreç :komik::harika: meydan okumana şimdiden yenildiğimi kabullenir, kokoreç yeme performansıma güvenirim:koptum:

İzmir.. Ne zorlu segmentler,parkurlar aşılıyordur; kendi içerisinde eğlenceli, keyifli bisiklet toplulukları vardır ve ne antrenmanlar yapılıyordur. Bense burada hala sabah üşüyerek çıkıyorum, bu aralar serin yağış vesaire.. :agla:Ve nedendir bilmiyorum, sabah çıkacak adam yok denecek kadar az; o kadar bisiklet kullanıcısına rağmen!Hep birlik olunup antrenmanlar yapılamıyor.:acpsnr: A bisiklet topluluğu B topluluğunu beğenmiyor,C ayrı bir hava, D' deki egolu arkadaşlara yaklaşmak zaten imkansız.. :koptum::komik::komik:

@hamlet2006

Bu sene belediye benim gibiler için çok özel tribünler, çardaklar, soğuk sıcak içecek standları , ....... hazırlayacakmış. Her katılımcıya karşılık 10 izleyiciyi misafir edeceklermiş . Izleyicilerin ekonomiye ve tanıtıma daha çok faydası oluyormuş. ????????

Geri