Scudo Sports

Grandfondo Antalya

cesmede yaklasık 65 km tek basıma hem zamana hem ruzgara karsı yarıstım :) bu sefer almayayım diyorum
Uzun ile kısa arasında km farkı cok degil de 12 km lik yokus fark yaratır sanırım :)

Simdi tekrar baktım da fiyatlar direkt euro olarak tahsil ediliyor ve indirimli :)
Yani euronun 5 tl olup fiyatların zamlı olması durumundaki fatura daha fena olabilir :). Ytd :)

• Beğen
Tepkiler: tırıvırı.
Scudo
@Erdem Topal Çeşme'de rüzgar neydi öyle.Antalya'da da rüzgar öyle olursa görünüşte zor gibi görünen etabı daha da zorlaştırır.
Bu arada organizasyonu eleştirmek için eleştirmeyeyim diyorum ama euro bazında fiyat açıklamak da ne?

@celilcetiner
Aslında dunya capında yapılması euro bazında fitatlandırma getektirmez. Avrasya maratonu ki dunyadan ciddi anlamda katılım yapılan bir organizasyondur tum katılımcılar tl uzerinden standart fiyatta yarısa katılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
12-13 Mayıs'ta Antalya'da havanın mükemmel olma ihtimali yüksek. Rahat olun. Plajların dolmaya başladığı tarihler.

Not: Bana sponsor olmak isteyen varsa özel mesaj atsın lütfen. Her türlü reklam taşırım, tişörtte, şortta, mayoda, bisikletimde hatta bir elimde reklam panosu bile taşırım.

@celilcetiner
Celil Bey mantıklı düşünmüşsünüz.Benim de sonradan aklıma geldi uluslararası bir organizasyon olduğu.Doğal olarak yabancı katılımcıların ödemeleri de euro bazında olacak.Amacımız üzüm yemek; bağcı dövmek kesinlikle değil.
Bu arada Erdem Bey de haklı.Önemli olan böyle organizasyonların olması.

Ya ben bu granfondolara çok özeniyorum ama ne kondisyonum nede sağlığım katılmak için elverişli değil. Belki seneye artık...

@cckaraduman
İnşallah en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz.Kondisyonu sağlamak daha kolay.Çeşme de Merida crossway şehir bisikletiyle yaklaşık 0.1 tonluk vücutla ben bile rahat bitirdim siz de çok rahat bitirirsiniz.Yarışa da 6 ay var az değil

İşin şakası bir yana,katılım bedeli bence yuksek.Avrupa standartlı nedir bilmiyorum ama benim standartı aşıyor.
Veloturk ekibi, daha az bedelle ve tamamı çocuklara bisiklet alınması amacı ile bu organizasyonu yapabiliyorsa(sonuna kadar helal olsun!) buradaki katılım bedeli abowww! Türkiye'nin ilk uluslararası granfondosu da olsa,tanıtım da vs. olsa ,çok istememe rağmen,ücret beni aşıyor.
Bu bisiklet beni sonunda iddaa ya bulaştırır altılıya da :)

bizim yaristan bir ay sonra
santini granfondo stelvio
katilim ucreti 60 eur.
Yanlis anlamayin da stelvio gibi Dunya nin en onemli bisiklet tirmanis noktalarindan birinden ucret 60 eur iken Antalya da bu fiyatlar gercekten dusundurucu...sanirim yaris bizim icin degil de agirlikli yabancilar icin. yol,yaris ucreti,konaklama,yemesi,icmesi ciddi bir butce...

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba,

Gran Fondo'ların (Çeşme, Antalya, vs) katılım şartnamelerinde bisiklet türü olarak yol/yarış bisikletinin zorunlu olmadığı, şehir/tur veya dağ bisikletiyle de Gran Fondo'ya katılınabileceği fakat şehir/tur ve dağ bisikletlerinin hız/performans düşüklüğünün dikkate alınması gerektiği yazılıyor. Benim yol/yarış bisikletim yok, şehir/tur bisikletim var, bu bisikletimle 60 km'yi bulan düzenli sürüşler yapıyorum ve Gran Fondo'ya da herhangi bir derece iddiam olmaksızın, sırf 46 yaşımda Grand Fondo'yu yaşamak ve parkuru başlayıp bitirmek için katılmak istiyorum. Sizce, mevcut bisikletimle bu işe kalkışmam mantıksız veya gülünç olur mu? Gran Fondo katılım şartnamesinde yol/yarış bisikleti zorunlu değildir dense ve bu yarışın amatör bisikletçiler için olduğu söylense de Gran Fondo fiiliyatta profesyonel bir yol bisikleti yarışı mıdır? Not: Yol bisikleti satın alabilirim, maddi açıdan kaynak ayırabilirim, fakat (1) bel fıtığım olduğu için yol bisikletinde rahat eder miyim kuşkuluyum, (2) yol bisikletinde lastik patlamasından çekiniyorum, en ufak bir çakıl taşı dahi lastiği patlatır diye endişe ediyorum.

Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Selamlar,

• Beğen
Tepkiler: Atasoy
@Dadyamo Kesinlikle mantıksız ve gülünç olmaz.Katılarak organizasyona renk katarsınız.Yol bisikleti şart değil.
Çeşme Granfondo 'da şehir veya dağ bisikletiyle yol biskletlerini geçen birçok arkadaş vardı.Önemli olan katılmak ve o havayı yaşamak;mutlaka katılın

benim de endişelerim var aynı konudan dolayı. rockrider 340 dağ bisikletim var. Baya amatörüm yani :( katılmak ve keyif almak için yarışmak istiyorum. Granfondo yarışına bu ve bunun dengi bisikletlerle katılan çok olur mu? Tek kaygım keyif almak yerine keşke katılmasaydım gülünç duruma düştüm demek?

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@futbolislife
Granfondo Çeşme'de bolca dağ bisikleti,şehir bisikleti hatta katlanır bisikletler vardı.Dağ bisikletiyle yol bisikletlerini geçen pekçok arkadaş vardı.Zaten geçilse nolacak ki önemli değil.Önemli olan o ortamın havasını solumak.İnanın yarış sonunda herkesin yüzünde bir gülümseme vardı.Müthiş keyifliydi.Düzenli olarak bisiklete binin yarıştan birkaç hafta önce günlük 50 şer kmlik nonstop antreman yapın.Rahat rahat bitirirsiniz.Mutlaka katılın, ben iple çekiyorum.

Geri