@Ozgurama
özgür arkadaşım ,ben emekliyim bilmem anlatabildimi ,3 aylıkçıyız senin anlayacağın defalarca yazdığım halde, gene yazmaya devam edeceğim, granfondo marmara benim ekonomik koşullarıma uygun, ha bak tekirdağda olsun gene bedava otobüs olsun ,eyvallah ,
bisikletliler derneği başkanı eski şampiyonlardandır onunla mülakatta bulundum valla yeni federasyon bence iyi yapıyor özel yarış düzenleyenlerden aynen para talep edecek ,o vakitte ne olacak 1000 lira olacak benim özeller ile işim olmaz.150 olacak atıyorum 200 olacak işim olmaz ,parası olan gitsin yarışsın onlara diyeceğimiz yok buradan ,
bi kere marmara etabını seçmemim nedeni aynen parasız olmasıdır,devlet vardı işin içinde, spor a.ş var idi özel sektör olarak,salcano vardı
açıkça şunu ekleyeceğim devlet yapacak bu işi ve federasyonla birlikte artı devletin kurumları ,valilikler ve belediyeler ve özel sektörler , ben bunlara bakacağım ha kısa mesafede olacağım sadece,
marmara bölgesinde kalacağım.
@mehmetsunu
yazacam bunları altın harflerle ey mehmet sunu.....
(link)
destekçileri görüyorsunuz devletin kurumları artı bisiklet federasyonu özel sektörler
ayrıca gran fondo marmarada katılım ücreti alınmamıştır
fakat çeşmede 150 lira alınmıştır ,çocuklara 2000 bisiklet kampanyası gereği,buna amenna lafım olmaz ama her yarıştada bu prosedür olmaz...
2017 'de özel yarış düzenleyenler ,bisiklet federasyonuna pirim ödemek durumunda kalır ise bisiklet yarışları ücretli hale gelir ve bunun neticesi ise aynen pedalşörlere para olarak döner ,savunduğum en düşük meblağ aynen 50 liradır ,50 lira katılım ücreti kimsenin cebini yakmaz ,kıbrısta bu oluyor ise ,türkiye sınırları içinde neden olmasın.