@Kudret Kurtcebe
bedava işleri yapsa yapsa devlet baba yapar o da şu durumda çok zor görünüyor. Olsa dahi marmara sınırlı olur çünkü en çok bisikletçi (sayı olarak) yine o bölgede. Konya'dan kim kaç kişi nereye gider uğraşılmaz iş.
özel organizatörler elbette kar etmeli ama bu kar miktarı her katılımcıya yolunacak tavuk gözüyle bakacakları düzeyde olmamalı. bence federasyon buna bir regülasyon getirmeli. ya katılım ücretlerini ve organizatör karlarını belirlemeli ya da hepsini kar gütmeden kendi organize etmeli. başka türlü sporculuk ilerlemez ne yazıkki...
Çözümü olmayan bir olay
Eskişehirdem Kapadokyaya gittim ysrış için
2 gün konaklama 300 tl
Kayıt 180 tl
Tek kişi şahsi araç benzin parası 400 tl
Yeme içme derken 1000 tl harcadım
Büyükşehir belediyeleri ve il federasyonları ücretsiz fondolar yapabilir. Daha öncede yazdım bunu, federasyon yatacağına kafayı bunlara yorsun. Beledeyiler ve birkaç sponsor ile bedava çok güzel organizasyonlar olur. Sağa sola bayrak asacaklarına gençlere harcarmış olurlar
Konu dışı olacak gerçi,,,,kasım ayı kentsel dönüşümden gelen kira ödenmedi,nedenini soruşturdum ayın 22 sinden bu yana merkez çevre ve şehircilik, yeni bir sisteme geciyormuş, ne sistemmis yahu,,,,11 günden beri çözemediler,,,,,
@Kudret Kurtcebe
Hocam, para yok. Seçime kadar ödenek yok ama oyalama konusunda doktora yapmış ekip var. Hayırlısı. Kentseli dönüştürmek epey zor.
Bugün, yeni evlenmek için 2019 nisanına doğru depara kalkan genç memur arkadaşı hedef alarak ortaya, ya devlet avastos ayında mayışları tam ödeyemezse ne yaparsınız dedim, çocuk mavi ekrana düştü sonra sistemi toparladı, dışarıda ek iş yaparım dedi de. İşte ülkede en büyük işveren devlet olunca, dışarıdaki ek işleri suriyeli, ortaasyalı, afrikalılar yapınca nasıl iş yapacak o kadar üstüne varmadım Kudret abi.
Umarım sisteme bir an evvel geçer şehircilik bakanlığı.