Scudo Sports

Gran fondo = ticaret

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Son durum,
Akra fondo kısa 160 ,
Uzun 210

Alanya
Kısa 145
Uzun 200

Ne oluyoruz ???????!!!!

Limit
Kısa 100
Uzun 120 -150

Scudo
forumda konuşulanlara göre yunanistan'da gran fonda ücreti 10 euro imiş .

@ippon

Aynen Pelotonistanbul ekibinden numan 'in mesajı var bu konuda ,peloton aynen yunanistanda olurda tabi maliyet ne olacak onada bakmak lazım

Yunanistan’a vizesiz, bisikletlerimiz ile ışınlanabiliyorsak 10 euro’luk yarış kaçmaz ve fakat ışın henüz icat olmadı :(

Organizasyon bedeli dışında kâr amacı gütmek sporun çok az geliştiği ülkemizde engel üstüne engel oluyor. Kimi için bu bedel çerez parası gelir benim için iki gün alın teri dökmem demektir. Hevesli gençlerimizi böyle önemli organizasyonlara teşvik edeceklerine daha çok soğutuyorlar..

@Mustafa Kumbaracı

Valla 10 yuro olacak gran fondo türkiyede ,,,katılım çok olur ,ayrıca 2016 marmara fondo ücretsiz idi ,,,çok katılım olmuş idi,

Konaklama, beslenme, ulaşım giderleriyle birlikte ele alırsak daha gerçekçi olacak.

Her şey dahil 500 tl diyelim. Eh, katılım ücreti 160 olsa veya 200 olsa toplam masraf 500 veya 540 tl olacak :snzdglsn: Pek farkettiğini düşünmüyorum bu yüzden.

Fakat, organizatör firmaların 20 madde halinde sıraladığı masraflar ve yaptıkları “Vallaha para kazanmıyoruz bakın” açıklamaları da pek samimi gelmiyor bana. Kar ettikleri aşikar :snzdglsn:

@Serkan Mıstınoğlu

Aynennnnnnnm
Katılıyorummmmmmmmm
Ama
Bakalım kartepe tirmanis yarışı ne olacak,
Temmuz 2019
80 lira idi,
Hadi 100 olsun ,en çok 120,zati burda kısa yok uzun yok,
Ortada ne erciyes fondo var ne de kartepe memlekette dağmı yok,vaaaaaar
Isteyen dağlara yazar fondoyuda iş maliyet ,,,,

Ben olsam kar etmeyeceğim bir işe girişmem. Bence tabiidir ki para da kazanmalılar.

@isosel

Kar olacak tabi,ama kar etmiyoruz demek azıcık yalan oluyor,onun için hepimiz sorgulayacagiz federasyon 10.000 tl isteyemez aynen karşıyım yok öyle yağma,federasyon bisiklet sporunu yaygınlaştırmak istiyor ise önce kendisine çeki düzen verecek,federasyon tüm belediyeler ile amatör bisiklet yarışları düzenlemek durumundadır,ha yapmıyor ise sen bisiklet sporu için ne yaptın kardeşim derler adama

@Ali Kılıç 35.5

Yunanistanda föndü ,pardon fondo 50 yuro değil 10 yuro yaşasın yunanistan,

:islik::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

@Ali Kılıç 35.5

Ne linci yahu,görünen köy kılavuz istemez ne demek uzundan 200 lira,,,,,
Katılım az olur demek ispat aynen şubat akra 2018
500 kişi yoktu ,,,,

@Kudret Kurtcebe
fiyat az olur sürümden kazanırlar.. aslında garanti sayı olsa en güzeli bu olur herkes katılır böylece :D
şöyle olsun: katılımcı sayısı 700 e kadar siz bize 250 verin eğer 700 kişiyi geçerse biz size yarış günü 50 tl ücret iadesi geçelim böylece herkes birbirini katılım için teşvik eder :koptum:

ne dersin fatih abim @asladurma

@Kudret Kurtcebe
fiyat ve sayı konusu tartışılır afaki salladım abi :hhhhhh:

@isosel

Gülmekten felç geçirmek üzereyim. Dehşet öneri!!! Madem ki ticaret. Üsülüne göre yapsınlar. Bin kişinin katıldığı fondo ile 200 kişinin katıldığı fondonun fiyatları aynı olur mu caaanım? Pazarda bile 2 kilo elma için pazarlık yapıyor millet 3 kilo alsam kaça olur deyü! :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: İsmail Selçuk
@Ali Kılıç 35.5 sürümden kazanım :D pazarla da alakası yok büyük küçük tüm firmalar da böyle yapıyor. çok adetli ürünün fiyatı daha makul oluyor indirim oluyor vs.

• Beğen
Tepkiler: Ozz
@isosel

Şimdi esasında 2016 'i arar oldum,marmara gran fondo ,otobüsler bedava idi gidiş ve dönüş,tek bir ücret vermedim,valla sıfır masraf yahu arar olduk iyimi,,,,

@isosel

Çok hoşuma gitti bu fikrin kriz geçirmekteyim şu anda ,,,:komik::komik::agla::komik::komik::komik:

@Kudret Kurtcebe
Ölürüm de Yunan'a bir kuruş para kazandırmam.
Yunan bedava boyoz-peynir dağıtsa acımdan ölürüm ama gene de yemem!

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri