Scudo Sports

Gran Fondo Marmara 2017

Kimler katılıyor?

• Katılıyorum, kısa etap

• Katılıyorum, uzun etap

• Katılmıyorum

• Toplam katılım
    107
Scudo
@Ahmet.KOÇ

Canım TÜRKİYEM... :)

@Kudret Kurtcebe

Sevgli kupkudret abi, geriden bi ali rıza fırıncı geliyorki senin o güzel tabirinle alimallah rakiplerini fırına atıp yakar bu adam. Yarış dendimi o derece acımasız. Bence ali rıza fırıncı atmışına basmadan zirvedeyken jübileni yap derim.

@Mur@t_Ok

Murat ok, efendi bir adama benziyorsun, seninle tanışmak isterim.

Sayın sunu ,ikincilik kürsüsünde çok sıkı recep tatlıcılar var 60 artıda uzunda ortalaması 31.51
111km 'de,ve kısada beni sarsar artı yüksel kılıç uzunda 33.1 oda sarsar,kerim yelkenci üçüncü oldu ortalama 26.42 senin anlayacağın mustafa sevinçel ile 4
Rakip gözükmekte

@mehmetsunu

ne zaman isterseniz sizinle pedal da çevirmek isterim. Belki kudret abi de gelir bizi şereflendirir.

ama kayseriye nasıl gelirim bilmemem :)

Arkamdan ordu geliyor...

IMG_20170926_160901_544.jpg IMG_20170926_160901_543.jpg

Dostum murat ,avrupa yakada buluşmaca olabilir bir garipçe sarıyer olabilir tabi beşiktaşta barboros meydanda buluşmaca olabilir ,oradan hareketle garipçe

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi o zaman bir gun organize edelim bulusalim abi uygun bir zaman ve tarihte

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
@erkanbolukbasi

Fotolar özel geldi.

Sizinki varsa resimlerde paylaşırım size

O ordunun arkadan gelirken wuuuwww diye bir ses ile gelmesi heyecan vericiydi onlar geldiğinde ben kenara çekilip arkaya gizleniyor sonra onlar yavaşladığında pedala basıp geçip gidiyordum. Çok keyif aldım çok...

Bende gelirim en son iptal ettin darbe muhabbetine. Tam çıkacaktık darbe oldu hatırladın mı @Kudret Kurtcebe abi

• Beğen
Tepkiler: saglam.serdar
Granfondo Marmara Resimleri kendisini goren alsin :)

(link)

Bu resimleri baska bir yerde bulamazsiniz ;)

Granfondo Marmara Kısa ve Uzun Parkur EBSK Resmi Sonuçları

Ekran Alıntısı.JPG

Tüm mesajları takip ediyorum. Yazılanları okumak ve kişisel motivasyonum için kullanmak gerçekten harika.

Ben de kendime ait hissettiklerimi paylaşayım;

Tek isteğim seneye orada olmak. Önden gider miyim, hayır. Herhangi bir grubu takip edebilir miyim, hayır. Orada olmanın, bir yarışa katılmanın ve bitirebilecek olmanın verdiği keyfi, mutluluğu yaşar mıyım, kesinlikle.

Kısa parkura katılmak, sonuncu bile olsam -ki muhtemel- orada tüm yaşananları görmek ve o günün bir parçası olmak şimdiden hayal listeme eklendi ve seneye orada olmak için gerekli çabayı göstereceğim.

Tüm katılım gösterenlere, yarışı bitiren veya bitiremeyen herkese saygılar sunarım.

@soulless Öyle tek gitmek yok :) Bende yancı arıyordum iyi oldu bunu yazdığın :harika:

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
  • Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@soulless

Güzel dileklerin için teşekkür ederiz. İnşallah seneye katılır o heyecanı o keyfi yaşarsınız. Naçizane burada bir şeyler yazmaya çalıştım ama dediğim gibi anlatılmaz yaşanır. Çok çok ama çok keyifli bir haz. Seneye inşallah ben bu sefer uzun parkur düşünüyorum.

@soulless Çok doğru düşünüyorsunuz. Bu tarz etkinliklere katılmanın hazzı paha biçilmez. Yüzlerce kişinin birlikte start alıp pedallaması, trafiksiz bir ortamda bisiklet sürmenin keyfi, yeni arkadaşlar edinmek, yeni yerler görmek gran fondo etkinliklerinin en güzel noktaları. Sıralamada birinci olmak, ortalarda veya sonlarda olmak bu işin en son düşünülmesi gereken şeyleri. İleride katılacağınız gran fondolardan en yüksek keyfi almanız dileğiyle.

Uzun Pakur Profesyonel fotoğraflar.

(link)

Fotoğraflar çok mükemmel. Bunlara bakarken bile o heyecanı tekrar tekrar yaşıyorum.

Geri