Scudo Sports

Gran fondo dedesi....

Scudo
arkadaşların tartışmalarını okudum ,bence gerek yok,kurtcebe öyle beni birileri geçecek diye korkusu olmayan bir kişi
Şaka o zaten hocam. Kurtcebe'yi tanıyan herkes bunu bilir, yarıştığı kişileri de tanıyorsanız bunun hafif şekerli bir sataşma olduğunu anlarsınız. Tartışma falan yok yani, Kurtcebe arada uğrayıp bakıyorsa görünce gülerdi dediğime.

Ya ben Kudret Kurtcebe ismini bi yerden daha biliyorum ama nerden olduğunu çıkaramıyorum bir türlü. Var mı kendisinin daha farklı hobileri de, zamanında daha farklı şeylerle de uğraşmışlığı falan?

Ya ben Kudret Kurtcebe ismini bi yerden daha biliyorum ama nerden olduğunu çıkaramıyorum bir türlü. Var mı kendisinin daha farklı hobileri de, zamanında daha farklı şeylerle de uğraşmışlığı falan?
Bu ismi bi yerden hatırlıyorum kimdi kimdi derken... Ortaokuldayken Güven Erkin Erkal'ın programında gördüğümü hatırladım. Aratınca youtube'da da buldum programı. Kafasında kask deliği şeklinde güneş yanıkları bulunan güzel insan 🥰

Eskilerden bir rock müzik müzisyenidir kendisi.
Eskilerden bir rock müzik müzisyenidir kendisi.
Bir sonraki sayfada bir sürü açıklayıcı cevap gelmiş zaten. Görmeden cevapladım kusura bakmayın.

bf59973b-cd4f-4ed2-a1f2-e7f3935854c4.jpg

tüm bisikletseverlere selamları var ,gran fondo dedesinin ,kurtcebe onuncu bisikleti bisan karbon ile durmuyor,duracağıda yok,yaşı 68 oldu ,bu adam sele üstünde hala ,12 ekimde istanbulda düzenlenecek tour de france da varım diyor ,valla helal olsun ,sert eğimlerin adamı kurtcebe ,m65 de kısa etapta listede kimse yok ,tek yarışacak gibi görünüyor,resimde ,atolye 23.4 tarafından kendisine bu bisan hediye edilmiştir.çok yaşa sen dede kurtcebe.538258027_24725835647022343_4561123983994134332_n.jpg

330116 dosyayı görüntüle

tüm bisikletseverlere selamları var ,gran fondo dedesinin ,kurtcebe onuncu bisikleti bisan karbon ile durmuyor,duracağıda yok,yaşı 68 oldu ,bu adam sele üstünde hala ,12 ekimde istanbulda düzenlenecek tour de france da varım diyor ,valla helal olsun ,sert eğimlerin adamı kurtcebe ,m65 de kısa etapta listede kimse yok ,tek yarışacak gibi görünüyor,resimde ,atolye 23.4 tarafından kendisine bu bisan hediye edilmiştir.çok yaşa sen dede kurtcebe.330117 dosyayı görüntüle

Kudret Abimize, Hamlet'in selamı var der misiniz? Beni çok sever, bilirim.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ben de epey eskiyim bu alemde

Benim yanımda yeni nesil sayılırsınız.

Ben
tumblr_mai0q6nTZL1rn24nbo1_500.jpg

330116 dosyayı görüntüle

tüm bisikletseverlere selamları var ,gran fondo dedesinin ,kurtcebe onuncu bisikleti bisan karbon ile durmuyor,duracağıda yok,yaşı 68 oldu ,bu adam sele üstünde hala ,12 ekimde istanbulda düzenlenecek tour de france da varım diyor ,valla helal olsun ,sert eğimlerin adamı kurtcebe ,m65 de kısa etapta listede kimse yok ,tek yarışacak gibi görünüyor,resimde ,atolye 23.4 tarafından kendisine bu bisan hediye edilmiştir.çok yaşa sen dede kurtcebe.330117 dosyayı görüntüle
Yeni bisiklet Kudret abiye çok yakışmış. Buraları okuyorsa kendisine selamlar olsun.

• Beğen
Tepkiler: ahmet sabuncu
Hem müzisyen sanatçı,hem de sporcu.Ispanak ve kuyruk yağı ile yumurta kızartması ile beslenme idolümüz.

Geri