Serhat altay beni engellemiş bende onu engelleyecek idim ama aşağıdaki lingi bir incelesin serhat 2009 senesinden beri burada bir çok 200 km yapmış adama asla kafa atmasın edirnede görüşeceğiz zati dostça bir merhaba diyeceğim kendisinin dereceleride ayrıca aynen düşüktür çok çalışması lazım çorlu çok uzak,orada olsa idim aynen terletirdim serhatı beni bilen bilir idmanda adamın canına okurum hiç acımam,performans ne demek o zaman anlardı dua etsin çorluda degilim, Onu bir çok 50 km kostururdum burada biz bir çok 50 devirdik hemde bir çok 2009 senesinden Beri .50 km asla durmadık bahtiyar erkan furkan korcan kerim bu adamlar olayın ne oldugunu gördüler
Yarış stratejisi
Incelesin bakalım ne yapmışız
Çalışana saygısı olmayana ,benimde asla saygım yoktur
Edirnede göreceğiz bakalım serhatı geçen sene 53 üncü olmuş ,edirne yarısında,
Çoook çalışacak daha iddasi yok ise sorun yok .ama iddalı olanlara gölge asla olmasın
Forumdan çıkınca aynen mesajı okudum,kafa başka yerde serhatta hiç bir şey anlamamış,en az 2 ay öncesinden kim 46 km non stop yaptı anlamında söyledim,hiç kimse tabiki yarış günu öncesi 46 km zati yapamaz çünki artık kendisini tanıyacağı an gelmiştir,ilk 30 dakika ısınma yapan bu yarışa hazır olur,ısınma hareketleri önemlidir ha ben burda yazarım isteyen uygular,
Isınmadan bir anda yüklenenleride kramp bekler benden söylemesi
Benim iddalı olmayanlara nasıl saygım var ise iddalı olanlarada bu forumda saygı duyulması aynen dengeyi sağlar yukarda arkadaş ne diyor strateji diyor bizde stratejiyi aynen yazdık olay bundan ibarettir