Scudo Sports

Gran Fondo 2018 Çeşme bisikletforum katılımcıları

a.valverde

El Imbatido
Tepki
2.715
evet dostlar , cok kisa zaman kaldi, kimler geliyor ? Cesme'de kendimize/uyelerimize ait bir tanisma , sohbet organizasyonu yapabilir miyiz , soyle bol kahveli , gerekirse yemekli ?
Cesme'yi cok iyi bilen dostlarimiz , bu konuda bir onculuk eder mi? yada Izmir 'de alternatif cok , burada bir bir organizasyon yapalim diyen olur mu?

Scudo
@a.valverde Merhaba Ağabey,
Gelsem de gelemesem de geliri hayırlı bir işe gideceği için kaydımı yaptırdım.
Cumartesi günü önemli bir işim var,bütün ay boyunca iş yoğunluğum var.:kötü:Pazar günü de memlekette teyze oğlunun düğünü var.:confused:Büyük bir ihtimal pazar günü sabahın köründe kayıt yaptırıp kısa parkura gireceğim.Yarış biter bitmez de bisiklet arabada direkt memlekete süreceğim.:eek:Malesef hiç vaktim olamayacak.:kötü::kötü::kötü::(:(
Eğer kısa parkurda yarışacaksınız;beni Team Sky forması giymiş tüm bisikletçilere atak yapan Movistar formalı, patlayıcı yokuşçu olarak görebilirsin.:koptum:
Patlayıcı yokuşçu demişken,gökkuşağı forması mı giysem.Böyle yazınca da aklıma kim geliyor biliyorsunuz.:pHazırlanın,sadece ceket düğmesi iliklemek yetmez;O artık bir Dünya Şampiyonu
Reyiz saygılarımı sunarım.

AR-180939983.jpg

Kayıt yaptırmadım. Ama yapcam. Mesafeye karar veremedim :) Buluşulabilir. Ben varım.

Edit: Kayıt yaptım. Kısadayım. Tempo Antalya olarak katılıyorum. Ege Tulip Otel de konaklayacağız:)

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
@Kudret Kurtcebe
Sağol ağabey.
Nasip olur da katılırsam; foto koyarım.Kayıt yaptırdım ama bu gidişle zor.

• Beğen
Bende yaptırdım. Uzundayım, sohbet muhabbet güzel olur :)

Uzun parkura gitmeyi düşünüyorum ama bana maliyeti yaklaşık 1000TL olacak. :krktm:

• Beğen
@hamlet2006 degerli ustad , nefis betimlemissiniz , evet o artik dunya sampiyonu , muhtesem bir basari . :) umarim gorusme ve tanisma sansimiz olur. ben de kisada olacagim.

tum dostlarla beraber , kahve esliginde bir muhabbet yaris oncesi bir uygun zaman diliminde harika olur. bu arada katilacak tum arkadaslarimiza da kazasiz , belasiz bir spor etkinligi ve basarilar dilemeyi unutmayayim.

Kısaya katılmak istiyorum ama konaklamadan zor gibi. Manisa'dan sabah çok erken çıkıp o kadar yolu gidip sürüşe katılmak yıpratıcı olacak.

• Beğen
Az önce Lapierre Uzun Parkur'a kayıt yaptırdım. Sağlık belgesini henüz hazırlamadım, kayıt sayfasında örneği görünen belgeye aile hekimi onayı yeterli sayılır mı acaba?

Sanırım Master 40-44 klasmanında sayılıyorum. Yarıştan iki gün önce İzmir'e otobüsle gidip, son gece de Çeşme'de bir VW Transporter'da sabahlayacağım. Ankara'daki arkadaşlarımı granfondoya gelmeleri için ikna edemedim, uçakla ulaşım pahalı ve otobüsler bisiklet taşımak için ideal değil. Basit bir tren seferi bile yok Ankara İzmir arasında.

Yarışacak herkese şimdiden bol şans :harika:

@Cemil Dada

İyi fikir, ben de arabayla akşamdan gelip içinde sabahlasam mı acaba. Arabada da hiç uyumadım daha önce, pek rahat gelmiyor kulağa :)

@Abdülkadir Ergin

uzun yarış 8'de başlıyormuş.. kısa yarış ise 9'da başlıyormuş..
sabah 6'da manisa'dan yola çıksan 2 saatte çeşme'ye ulaşırsın aslında..

arabada yarımyamalak uyumaktansa kendi yatağında uyumak daha mantıklı bana göre..

Dört kasım havayı takip edin yağış sıkıntı yaratır,sert rüzgar keza,çesme yarışı için en uygun ay ekim başı keza edirne iş uzadıkça havanın riski artar

@Cemil Dadaaile hekimi onayi yeterli oluyor saglik belgesi icin.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu aksam , cesme'deki bir otelden , organizatorun sayfasindan yer ayirttim ve kartimdan da parasini odedim. Ancak kontrol icin oteli aradigimda , cok yogun olduklarini ve su an onay veremeyeceklerini ancak yarin kontrol edip bilgi verebileceklerini ilettiler. Kisaca, otelde yer ayirtacak dostlarimiz varsa , acele etmelerini ve sonrasinda kontrol etmelerini rica ederim.
Sahzen , bir terslik olursa , arabada uyuruz cok buyuk bir handikap degil.
Sonucta , benim burada olmamin sebebi once eglenmek , sonrasinda , buradaki degerli dostlar ile tanismak ve akabininde tabii ki spor yapmak.

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Cemil DadaCemil Bey Cesme bu mevsimde geceleri oldukca serin gecer.Arabada gecelemenizi cok tavsiye etmem.Tum gece serinde enerji harcarsiniz.Cesme veya Alacatida iyi bir pazarlikla makul fiyata geceleyeceginiz pansiyon bulabilirsiniz.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünal
Çok teşekkürler dediğinizi dikkate alacağım, sabahlayacağım araç vw transporter'dan dönüştürülmüş bir karavan yine de iyi bir battaniyeye ihtiyacım olacak

• Beğen
@Cemil Dada saniyorum , bizler gibi bisiklet ve sporuna gonul vermis insanlar icin en guzel yatirim araci bir transportter yada bunun turevleri :) rahatca bisikleti koyabilecegimiz ve gerekirse icinde konaklayabilecegimiz bir arac . emekli olduktan sonra , muhakkak almak istedigim seylerden biri :)

EYT magduruyum ben de :)

Geri