Scudo Sports

Gps'li telefon ile bisiklet (endomondo)

endomondo yu kullanıyorum,gayet güzel,yapılan yolun haritalarını kayıt etmesi oldukça iyi

Scudo
Bu yazılım için GPS'in gelişmiş özelliklerini açmak gerekiyor mu? Bende Route66 var da bu bir harita programı tabi. Ama GPS'in gelişmiş özelliklerini açmayınca anlık kilometre bilgisi alamıyorum. Gıcık bir durum...:)

Ben sport tracker kullanıyorum. Çok memnunum. Arada çektiğim fotoğraflar da harita üzerinde görülebiliyor.

(link)

Bu yazılım iyimiş! Aslında daha çok yazılımdan öte site background Web 2.0'ın tüm nimetlerinden faydalanılmış. Ancak yazılımı telefonda sadece kurduktan sonra 1 kere çalıştırabiliyorum. Sanırım çöküyor ve herhangi bir hata iletisi vermiyor.

Yazılımın ismi endorfin monitor'den mi ne geliyor. Peki bu yazılım kalori dışında endorfini de ölçüyor mu...:)

Öyle ya, bisiklet kullanmak insana mutluluk veriyorumuş ve ülkemizde yapılan bir araştırmaya göre daha çok endorfin salgılıyormuşuz...

iphone u olanlara cyclemeter öneririm. gectiginiz yerlerin kot farkından yaktıgınız kaloriye kadar pek çok bilgiyi veriyor. harita üzerinde ki goruntuleride oldukca iyi. bana endomendo dan daha kullanışlı geliyor acıkcası. cyclemeter belki ovi yada market tede vardır kullanmadığım için bilmiyorum. varsa denemenizi öneririm.

Windows Mobile işletim sistemi olanlar için Alman yapımı güzel bir alternatif buldum: (link)

Denedim 1$ bile olmayan lisans ücretini ödeyerek kullanmayı düşünüyorum. Özellikle Google Earth için KML dosyasını kayıt etmesi ve de rakımlar arası mesafe farklarını göstermesi çok iyi. Mesela bir rampa çıktınız rakım değişti ve sonra bir tane daha çıktınız işte onun farkını verecek sanırım. Henüz hareket halinde denemedim ama bizim buraları 185 metre yükseklik ile doğru verdi.

Mutlaka deneyin...

endomondo ücretli mi değil mi ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Uzun bir süredir yazan olmamış ama. Endomondo ücretsiz arkadaşlar. Pro ve ücretsiz versiyonları mevcut. Sadece pro versiyonu ücretli.Facebook, mail ya da kendi açmış olduğunuz endomondo üyeliği ile giriş yapabiliyorsunuz. Bende şu anda ayarları yaptım bugün deneyeceğim bakalım...

endomondo süper bir program iyi bir geziden sonra gezdiğim yer hız v.s görmek ayrı bir güzellik veriyor

programı bende denedim.
çok güzel .

siteye verileri yükleyip inceleme şansıda var.

android markette editör seçimi bir program

ben de burdaki tavsiye üzerine indirdim bugün Wildfire s te deneyeceğim bakalım , nasılmış :)

Ben MapMyRide kullanıyordum bugün 15 km yol gittim daha sonra telefona baktım 9 km yol yaptığımı gösteriyor. Bir yerde kesilmiş demek. Endomondo'yu deneyeyim birde. Ayrıca telefonu cebinize mi koyuyorsunuz yoksa bisiklet üzerinde telefon tutucu aparat kullanıyormusunuz. Ayrıca telefon kendiliğinden uyku moduna geçiyor bu da zırt pırt tuş kilidini açmamızı gerektiriyor buna bir çözüm varmı.

Endomondo benim de çok hoşuma gidiyor. Blackberry telefon da diğer programlar ya desteklemiyor yada kısıtlı kullanılabiliyor. Endomondo da ise 5 dolar verip pro versiyonu alındığında tüm özellikleri kullanılabiliyor.
Fakat şarjını çok çabuk bitiriyor.

76 km lik Beylikdüzü turunda toplamda 6-7 dakika telefon görüşmesi ile eve 2 km kala telefon kapandı. Bunun dışında harita gösterimi, sesli bilgilendirmeleri çok hoşuma gidiyor.

Geri