Scudo Sports

GPS'li pedal ile bisikletinizi bulun

Emrah Özşahin

Forum Bağımlısı
Tepki
1.645
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Cyclocross
Son zamanlarda yaşanan bisiklet çalıntılarına karşı bende güvenlik için ne yapabilirim diye araştırma yaparken böyle birşey buldum. Forumda aradım ancak bulamadım. Güzel birşeye benziyor.

(link)

Scudo
EDİT2: 1 çifti 189 dolar, 2 çifti 349 dolar.
Urun sadece ab ulkeleri,abd cin, israil,isvicre ve rusyada calisiyor
Edit:kendi kendini sarj ediyor ios ve android te uygulamasi da var

• Beğen
Tepkiler: CandanC
bende pek fazla bilgi sahibi değilim malesef, siteyi inceleyecek ingilizce bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa iyi olur.

Siteyi türkçeye çevirdiğimde enerjisini kendisinin ürettiğini öğrendim. Nasıl oluyor onu bilmiyorum. Pedal çevirdikçe kendini şarjmı ediyor acaba.

pedal tamamen kendi kendini yöneten ve kendi enerjisini üreten ve kendi internet connexion kullanarak her yerde çalışabiliyor. Tüm bisiklet yerleri ve sürmek istatistikleri otomatik olarak Bağlı Çevrim akıllı telefon uygulaması üzerinden bulut ve kullanılabilir gönderilir.

@gmfaruk
Düzeltme yapayım; 1 çifti 189 dolar, 2 çifti 349 dolar.

Hep diyordum şu kadans sensörünü pedala entegre etseler diye, sonunda gps ve kadans birlikte yapmışlar.

Ürün gayet hoş, ama spd pedal kullanıcılarına yönelik modellerini de üretmek gerek.

Hırsızlığa tam çözüm olur mu bilemedim, donanımlı soysuzlar için pedalı söküp değiştirmek çocuk oyuncağı. Aslında bu işin kesin çözümü üreticinin bisikletin kadrosunun içine bir gps vericisi ekleyip satarken kullanıcısına kayıtlı vermesi. Kadro numarasına tanımlı bu verici ile kesin teşhis sağlanabilir. Vericiyi pedal hareketinden şarj edecek bir mekanizma geliştirilebilir.

Hatta akıllı telefona bir uygulama yapıp bisikletimi bul fonksiyonu eklenebilir. Bisikletlerin kayıtlı olduğu bir sosyal ağ bile geliştirilebilir.

ben 189 dolara neredeyse yeni güzel bir bisiklet alabilirim. tabi 2000-3000 tl lik bisikletleri olanlar başka

Devami gelecektir bu tur buluslarin. Sele altina, suluk yuvasina yerlestirilebilen baska gps urunleri var ama turkiyede satilmiyor suan icin

Güzel teknoloji pahalı ve kilitli pedala da uygulansa iyi olurdu o biraz zor ama pedal kendini nasıl şarj ediyor bilmem ama biraz zorlasak o teknikle telefon şarj ederiz biz turlarda.
Benim dikkatimi en çok çeken adamın eski pedalını bir saniyede sökmesi oldu sanki hiç takılmamış gibi anahtarı deydirdiği gibi pedal eline geldi hemen

@mguler_43

onun için de şöyle birşey var

arkadaşlar bu tarz gizli gps sistemi kullanan var mı?

SpyBike ürünü bir sim kart ile çalışıyor.Belli aralıklarla şarj etmek gerek.Aylık 4,99 euro karşılığı aktif kalıp dünyanın neresinde olursanız olun gps üzerinden bisikletinize ulaşabiliyorsunuz.Arka sensör,sele altı ve gidon kısmına monte edilebilen üç farklı modeli var.Mesela kış ayları aylık 4,99 euro ödeme yapmazsanız gps hizmeti donduruluyor.Siz ne zaman ödemeyi yaparsanız yine aktif olup bisikletinizi koruyor.Ürün fiyat olarak pahalı.169 euro gibi bir fiyatı var.Üst segment bisikletler için uygundur diye düşünüyorum.Elbette bisikletine çok bağlı olanlar da alıp kullanabilir.

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
ilk önc s.a bunlar bi işe yaramaz çünkü burdaki hırsızlar ışıktan hızlı yani :)

Hırsızlara karşı mücadele etmek zordur! Sadece bir bölüm bunları önlemek için: D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hocam ben kucukken bisikletimle markete gitmiştim hiç albeniside yok cocuk bisikleti diye bıraktım dışarda lastiklerini patlatmışklar frenleri cıkarmışlar yani araba gibi değil bisiklet ve motosiklet. Dışarda bırakılacak araclar değil yani ne yaparsan yap koruyamazsın :)

@Emrah Özşahin

Merhaba kardesim ben ingilizce biliyorum Avusturalya Sidney de yasiyorum eger bir ihtiyacin var ise yardimci olabilirim. Sevgiler :)

Geri