Scudo Sports

GPS cihaz hediyeli soru yarışması. Hediyemiz teslim edildi!

Scudo
Her yolumu kaybettiğimde yanımda annem veya dostum olmayabilir.Bu yüzden hep yanımda olucak bi dosta ihtiyacım var.

GPS ile dünyanın neresinde olursanız olun yerinizi bilebilirsiniz ve en önemlisi GPS değerlerine bakarak yönünüzü tayin edip ulaşmak istediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz. Bu havanın kapalı olduğu zaman,sis veya gece gibi durumlarda hayati öneme haizdir...:bol pedallı günler dilerim Ekrem Hacıoğlu ANKARA@Mesut Girgiç

çünkü gps ile haritadan nerede olduğumuzu koordinatlarına kadar biliriz ve gideceğimiz yerin konumunu uzunluğunu vs. öğreniriz.

avrupalılar pusulayı işlevsel olarak kullandıktan ve sağlam, gerekli donanımı olan gemiler yaptıktan sonra coğrafi keşifler yaptılar. keşfetmek için geriye sadece cesarete ihtiyaç vardı. elbette cesaret insanın kendine güveniyle ilgili bir kavramdı. işte bence GPS de inanın kendine olan güvenini arttırarak, yeni yerler keşfetmesine yardımcı olur ve insana özgürce kaybolma cesareti verir.

Selamlar neden bir GPR cihazına ihtiyacım var ? biz iki bisiklet binicisiyiz ben Murat ve arkdaşım Çağlar her yıl senelik izinlerimizde şehirler arası tura çıkarıs en son geçen sene istanbul kastamonu arası gidip geldik fatak GPS cihazına vercek fazladan paramız olmadığı için alamadık yola harita ile çıktık ve haritayı yanlış okumamız sonucu yol güzargahimizin 60 km dışına çıktık ve bu bize bir günün yarısı olarak mağlaldu neden bir GPS cihazına ihtiyacım olmasınki ? bende istiyorum umarım seçilirim (NOT) kazanamasamda ben her sene olduğu gibi bu senede turumuza çıkacağız kim bilir belkide bana çıkar :) ilginize şimdiden tşk herkese kazazıs belasız bol pedallı günler dilerim

Paylaşımın artmasına vesile olabileceği için.

En ücra yerlerdeki güzelliklere ulaşmanın yolunu sadece kendimize saklamak bencillik olurdu değil mi ;)

X dağındaki C ağacının tepesinden deniz manzarası mükemmeldi diye anlatmak mı yoksa koordinatları vermek mi daha güvenilir? ( İyi ya da kötü; teknolojinin esiri oluyoruz giderek sanırım :()

bilinen veya bilinmeyen adresler (nerden? mesafesi? kestirmeleri?) hakkında en iyi bilgiyi verir.
buna istinaden oraya gidecek vaktimiz bulunuyormu? veya uzak mı kalıyoruz? yönümüz doğrumu? gibi sorularada yanıt bulmuş oluyoruz!!!!

Özgürlüğün ve Güvenilirliğin zirvesine ulaşmak için gps e ihtiyacımız vardır.Zaten her bisikletci bu iki şeyi istemez mi??

Param olmadığı için; çünkü eğer cebinizde yeterince paranız varsa asla kaybolmazsınız...

herkese bol pedallı ve doğa içinde günler...

"Bir gps'im olsa; dünyanın her karışını her koordinatını pedallamak isterim karış karış ve bu zevki siyahıyla beyazıyla dünyadaki her insanla paylaşmak isterim."

mustafa teke/antalya

Hedefine ulaşmak için önce Gezegendeki yerini bilmen lazım.

@Soner Sarıhan

merhaba soner abi...
ben de bisiklete biniyorum; ama trekking ve kamplı uzun gezilere gidiyorum. gps bu konular ve yer kaydetmeler için önemli.

eğer siz gps notlarını bir yere kaydetmediyseniz ve gps cihazı tekrar elinize geçerse bilgisayara bağlayıp koordinat dökümü alabilirsiniz...ve bunu yıllarca saklayıp başka pedalseverlere ve doğa severlere verebilirsiniz...

mustafateke/antalya-serik

Geri