Scudo Sports

gözlükten akan ter...

Mücahit Kıvrak

Forum Demirbaşı
Tepki
130
arkadaşlar başınıza geldi mi bilmiyorum ama
bende sık sık sürüş esnasında gözlük üzerinden ter akıyor..
durup da silmek tempoyu bozuyor. ön tekere geleblecek
bi taştan dolayı da ayakta yapmaya da korkuyorum.
bunu sıradan bi olay mı? herkeste mi olur?
olanlar bunu engelleyebiliyor mu?

yardımcı olursanız sevinirim...

Scudo
benim şu ana kadar gözlüğüme öyle ter gelmedi.
başınıza bandana ya da buff takarsanız bu sorunu çözersiniz diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Gutr alirsan o sorunu halledersin, gozunede ter kacmaz. Bu alinina taktigin bir cesit bant, binalarin catilarindaki yagmur kanali gibi birsey oluyor,yuzunun on tarafindaki terler bantin ustundeki kanala doluyor ve kulagina yakin yerden asagiya-arkaya dogru akiyor. Cok populer ve hos birsey koku felanda yapmiyor.

http://img121.imageshack.us/img121/6343/productsmokeenlarged.jpg

gözlüğüm alnıma yapışır surumda!...

kask da kullanıyorum.

BUFF büyük ihtimalle çözüm olacaktır, hem yazın yüzünü yağladığında sadece ter değil , yağ ile birlikte gözün fena halde yanacaktır. Güzel bir önlem olur...

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim. Gutr ankarada nereden temin edilebilir? yada ince kafa bandı arıyorum. hepsi basketciler icin cok kalın ve genis bantlar. Gutr yada benzeri ince bir band bulmam lazım. Yardımcı olabilecek arkadas varmı? Ankara içi olmasada eft ile sehir dısından da alabilirim.

irşad abi seninle turlarda falan tanışmadık herhalde hiç.ben de çok gözlük kullanıyoum.ter problemi yaşıyorum ama bandana kesin çözüm.hem kaskınız temiz kalıyor hemde yüzünüze gözünüze ter inmiyor.buff iyidir.

Karşılaşmadık ama yüzün çok tanıdık geliyor bana. bi yerden tanıyorumdur ama hatırlayamıyorum :)
ya bide benim alnım biraz geniş :) şimdi diyorum bandana alsam cok bunaltırmı. malum sac yok direk deriyle temas edip birde hava aldırmazsa diye korkuyorum.

http://www.ocanadagear.com/graphics/buff-ideas.jpg
buff bandanaların kumaşı fena değil , ne çok sıkı ne çok gevşek , pek çok kullanım şekli var , ucuzlar da , muhtemelen işinizi görür

hmm buff daha iyi görünüyor. hemde cok amaclı :) Bakalım ankarada nerde bulabilecegim.
Fikir vermek isteyenlere kapım her zaman acık :)
İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Buff cidden çok kullanışlı birşeye benziyor. İnternetten sipariş edicem sanırım bende :)

Buff bandana bu işin üstesinden gelir ben yaz-kış kullanıyorum.hava alır yapıdalar kışın da rüzgardan koruyorlar.Ben bazen havlu niyetine bile kullanıyorum.Tavsiye ederim.

Mesela ankaradan almak istesem nerde bulabilirim? sadece bisiklet yada motorsiklet satan yerlerde mi? Bulabileceğim mağaza varsa eğer zaman kaybetmeden almam lazım.

Geri