Tchibo'da bahsi geçen gözlüğün benzeri sanırım Decathlon'da şu: (link)
Bu mağazayla ilgili bir iki şey söylemek isterim. İzmir Gaziemir'deki Decathlon mağazası Optimum AVM içinde, zemin katta.İzban ile gidilirse Esbaş durağında iniyorsunuz, zaten tam durağın karşısı.Kale gibi avm sizi bekliyor. Mağazaya girince şok oldum.Hayatımda bu kadar büyük bir spor mağazası görmedim.Su altı dalış kıyafetlerinden binicilik için yelek, çizme kırbaç'a kadar akla gelmeyecek her türlü malzeme var.Gez gez bitmiyor, benim için hakikaten şaşırtıcı oldu. Köyden indim şehire filmindeki karakterler gibi ağzım açık aval aval sağa sola bakınarak dolaştım mağazayı. Sanıyorum en geniş reyon bisiklet için ayrılmış. Mtb, şehir, katlanan, çocuk bisikletleri diye giden, bütün yelpazeden bisiklet çeşitlerinin yanı sıra, yedek parçası, lastiği, aksesuarları ve kıyafetleri de mevcut.Gördüğüm kadarıyla fiyatlar çok uçuk da değil.Benim gibi bir mağazaya girince yanında dolaşan birisi olduğunda sıkılan insansanız burası güzel bir yer.İstediğin kadar bak kurcala, karışan yok.İzmir'de yaşıyorsanız burayı mutlaka gidin görün derim.Ufku genişletmek açısından faydası var.