Scudo Sports

Görme engelliyim ve İzmir'de bisiklete binmek istiyorum.

Scudo
Selam Bekir bey. Öncelikle sizi takdir ediyor ve önünüzde saygıyla eğiliyorum. İzmir de ikamet etseydim ayda 1-2 kez değil her fırsatta sizinle birlikte pedallamak isterdim. Lakin İstanbul'dayım. Tabi bu bize engel değil. Öncelikle İzmir'de ikamet eden arkadaşların konuya el atacağını düşünüyorum. Ve izin verirseniz sizin vesilenizle bir akım başlatmak istiyorum.

. Her ilden engelsiz! Arkadaşlarımızla birlikte pedallayalım. Gün ve görev paylaşımı yapalım. İnsanlığa, hiç bir engelin olmadığını kanıtlayalım!

@Ugur Basdag

Neden olmasın bir gün de istanbula gelip sizinle tandem bisiklet ile istanbul turu yaparız.
İlgi gösteren herkese çok teşekkürler.

Çağlayan bu konuyu muhakkak görür. Bugün sesi çıkmadı onun. Neredesin İzmirrrrrr Çağlayannnnnnnnnnnnn

Merhaba Bekir bey,

Yakınlarınızda olsam, seve seve üstlenirdim. Eminimki forumdan duyarlı bir arkadaş duyacaktır sesimizi. Esenlikler diliyorum. herşey gönlünüzce olsun :)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Merhaba arkadaşlar,

Bisikletin yanında + dambıl 'da çalışıyordum, fizik tedavi doktoru omiriliğimin zedelendiğini söyledi :( bir müddet bisiklet süremeyeceğim ve dambılda çalışamayacağım.. :( yoksa seve seve yardımcı olurdum..

geçmiş olsun canımmm :) kendine dikkat et lütfen. Biliyorsunki Allahın verdiği bedene saygı duyacaksın. Sonra hem sen hem çevrendekler üzülüyor...

@NEVRES KME

Teşekkür ederim

bu konuyu yukarıda tutmak gerek.
istanbul'a yolunuz düşerse sizinle büyükada'da bisiklete binmekten onur duyarım. orada tandem kiralanabiliyor. taşıt da yok, bisiklet için çok uygun.

@Volkan Akmese

Evet Bekir bey İstanbul'a gelme şansınız olursa bende Volkan bey gibi aynı şekilde sizle pedallamak isterim Büyükada'da her yerde bisiklet, araba trafiği haliyle yok ve fiyatlar uygundur.

Bekir bey bilgisayar üzerinden genelde görsel iletişim kuruyoruz acaba siz nasıl bir program kullanıyorsunuz görseli sese çeviren ? Bu görselliği size nasıl aktarım yapıyor ?Forum sitemize de hoş geldiniz diyorum forumda ki dostlarımızın da sizi İzmir de yalnız bırakmayacaklarından eminim.

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Parlakgül
@bekir aydoğmuş

elbette Bekir bey İstanbula gelirseniz mutlaka yardımcı olurum size. Sizinle bisiklet sürmekten onur duyarım. Volkan beyin de dediği gibi büyük ada bunun için çok uygun bir yer. İnşallah gerçekleştirebiliriz

Boyle bir sey aklima gelmedigi ve ancak sizin araciliginizla haberdat oldugum icin kendimden utandim. Adana da bu isi seve seve ustlenmeye hazirim. Adana da oturan ve boyle bir talebi olan tanidiklariniz alpdeger@gmail.com adresinden ulasirlarsa cok sevinirim.

Bu koskoca forumda izmirden bisilet süren bir kisi yokmu ya, Türkiyenin herbi tarafindan yorum yapildi ama izmirden bir kisi bile yazmadi. Insanlik öldümü, izmir de yardimseven bir kisi yokmu bu güzel arkadasimiza yardim edecek. Haydi izmirli arkadaslar, bisikleti seviyorum demek sadece konusmayla olmuyor, böyle bir durumda bisikleti sevdiginizi gösterin ve arkadasimiza yardimci olunda sizlerle gurur duyalim. :in:

@Ugur Basdag

bursa da yardımcı olabileceğim bi konu olursa elimden geleni yapabilirim.

Bekir bey. Başka şehirlerde de buna benzer istekleri olan insanlar çıkar mı. Onlara ulaşmak mümkün olur mu. Sonuçta sadece onlar için bir çok şehirde organizasyonlar düzenlenebilir. Konuya dikkat çekilir. Bir şekilde iletişim kurulması sağlanabilir.

İmkanım olsa inanın gelirdim ama , aile şartları işte...

Bekir hocam benim 18:00 da işim başlıyor gece 2-3 gibi bitiyor.Yani saat 6 dan önce sizinle bir tur yapabiliriz.Telefon numaranızı bana özelden atın sabah temiz hava eşliğinde yola çıkalım.Ben konakta oturuyorum yardımcı olmak isterim....

Geri