Scudo Sports

Göreme-Kapadokya Turu destek.

mhmtp

Daimi Üye
Tepki
440
İsim
Mehmet Pehlivan
Başlangıç
1982—83
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhaba abiler ve kardeşler;

On güne kadar Göreme tarafına bir tur planımız var. Bu bölgede bisiklet ile konaklamanın rahat yapıldığı bir yer var mı? Malum zamlar ve kullanığımız bisiklet ve ekipmanların çok pahalı olmasından dolayı her yerde bırakamıyor ve konaklayamıyoruz.

Bu konuda forumdaşların desteklerini bakliyorum. Forumda aradım ama bulamadım :(

Scudo
Özellikle Uçhisar ve Göreme bu taraflarda bir çok yabancı bisikletli turist gelip kalıyor,bu iki yerin arasında güzel toprak bacalardan oluşan mtb yolları var. Uçhisar da baya bi tur-mtb bisikletli turist gördüm bundan 20 gün kadar önce. Otellerin sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum, zaten birçoğu gecelik minimum 1000-1500 TL gibi ücretler istiyor. O ücreti benden alan otel bir zahmet bisikletime de baksın. Ha kamp atacaksınız Uçhisar girişinde güzel yerler var. İşin özü Göreme - Uçhisar önceliğiniz olsun.
Başlangıç noktası Rahipler Vadisi olarak bilinen Paşabağ olan bu parkur önce Meskendir Deresi'ne, Güllüdere Vadisi, Çavuşin, Aşıklar Vadisi ve devamında Kızılçukur Vadisi'nde son bulmaktadır. Bu orta zorluktaki parkurda Kapadokya'nın birbirinden güzel ve büyüleyici vadilerinde eşsiz manzaralara tanık olacaksınız. Ayrıca böyle bir yazı da buldum. Arkadaşın bahsettiği yerler de çok güzel. Bisiklet ile gitme fırsatı bulamadım ama.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mhmtp
Biz 2017 de Göreme de kamp alanında kalmıştık dilek kapmping di. Başka kamp alanları da vardı ama meydana en yakın olan oydu. İnsanlar balonların kalktığı yerlere de kamp atmışlardı bize yasak jandarma ceza yazıyo diyenler felan oldu ama pek güvenlik tehlikesi yok. Bazı arkadaşlar bizden önce peribacalarının içinde çadırsız konakladılar problem yaşamadılar.

• Beğen
Göreme ya da Uçhisar'da otelde konaklamak isterseniz kuzenlerimin oteline yönlendirip yardımcı olabilirim. Turunuzla ilgili detay verirseniz de kişi sayısı/gün/çadır konaklama/otel konaklama daha detaylı yönlendirebilirim.

Kapadokya'da her yerde konaklarsınız. Kapadokya Ultratrail'da Ürgüp'ün merkezine çadır kurmuştum, hiçbir sorun olmadı. Başka çadırlar da vardı. Daha evvel de iki gece Kızılvadi'de çadır kurdum. Büfeler var, çeşme var... Turistik yer orası, kimse karışmaz. Otelde kalmayın.

Ayrı ayrı cevap veren tüm dostlara, abilerime teşekkürler.

Büyük olasılık otel konaklamalı olacak. İlk uzun tur olduğu için elektrik destekli Carraro E-sportive ile yola çıkıyorum. Ankara/Aksaray arası ilk gün gideceğiz. İkinci gün Aksaray/Göreme arası sürüş yapacağız. Malum şarj olayı olunca bisikletin çadır sıkıntı.

• Beğen
Tepkiler: tunahankayak
Ayrı ayrı cevap veren tüm dostlara, abilerime teşekkürler.

Büyük olasılık otel konaklamalı olacak. İlk uzun tur olduğu için elektrik destekli Carraro E-sportive ile yola çıkıyorum. Ankara/Aksaray arası ilk gün gideceğiz. İkinci gün Aksaray/Göreme arası sürüş yapacağız. Malum şarj olayı olunca bisikletin çadır sıkıntı.
Ücretli kamp alanlarinda elektrik dus wc bagzilarinda havuz felan oluyor orda bungalov evler de vardi oteller pahalı olursa.

• Muhteşem
Geri