Scudo Sports

GoPro kamera bisiklet çekimleri

Yani suan uzmeyecek memur butcesine uygun diyelim

SJ8 Pro. Alın, pişman olmazsınız. SJ10 Pro da olabilir biraz daha zorlarım derseniz. Yanında gelen onlarca aksesuar da cabası. GoPro tadı veriyor, ben çok memnunum. Bir aksiyon kamerasına binlerce tl vermeye gerek yok

Son düzenleme:
Scudo
SJ8pro veya Akasa v50 serileri f/p ürünleri .. Ama bulması biraz zor yurtiçinde .. belki ikinci el..

GoPro 7 den itibaren stabilizasyon ve geniş açısı bu segmentte en iyilerden yapıyor.

DJI Osmo Action 'un stabilizasyonu çok iyi , renk paleti çok iyi , tek eksi yönü geniş açı biraz daha dar stabilizasyon açıkken.

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
Bir kaç objektif simülasyonu var bunlar gerçekten güzel. Ama netlik olayını takıldığım için, diyafram diye bir olayı olmadığı için aramız pek iyi değil şu sıra. Aksiyon kamerasından böyle bir beklenti olmamalı ama öncesinde Fimi Palm 2 denemiştim. Dji osmo pocket gibi bir kameraydı . Oldukça güzel , aksiyon için uygunda bir kameraydı. Gopro 9'un güzel yanı stabilizasyonu çok iyi.

Evet. Güneşli bir hava olduğu için, renklerle de pek oynamadığım için. Böyle bir video oldu.
Valla gece çekimleri hariç doğru ışık doğru İSO ayarlarıyla muhteşem bir üründür.
Şuraya bir tane 4K bırakayım.

• Beğen
Tepkiler: nhtpkl
SJ8 Pro. Alın, pişman olmazsınız. SJ10 Pro da olabilir biraz daha zorlarım derseniz. Yanında gelen onlarca aksesuar da cabası. GoPro tadı veriyor, ben çok memnunum. Bir aksiyon kamerasına binlerce tl vermeye gerek yok
Tesekkur ederim ilginize hemen bu aksam mesaiden sonra inceleyecegim
Aksam mesaiden sonra hemn bu ise basliyorum incelemeye ☺️

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
Yeni bisiklet için henüz gopro tutucularını ayarlamadım. Eskiden bir kaç video çekmiştim tekrar yanıma alıp deneyeyim dedim. Profesyonel bir çekim olmadı ama ortamı yansıttık :)

Geri