Teşekkür ederim. böyle videonun sağına soluna sürüş verilerini eklemek için gerekli olan ihtiyaç listesini yazayım.
* herhangi bir kamera ile çekilmiş video kaydı
* sürüşün GPS kaydı (strava programı ile kaydedilmiş bir turun GPS kaydı sitesinden alınabiliyor.)
* Garmin VIRB Edit programı (program ücretsiz ve genel kullanıma açıktır. Yani kullanmak için herhangi garmin cihazınız olmasına gerek yok)
merhaba herkese. ben de bu işlere fazlasıyla meraklıyım. abim de bir motorsiklet kullanıcısı olarak öyle.. ancak sony veya gopro almaya (yani o kadar para vermeye) değer mi emin olamadığımızdan başlangıç için sjcam5000 wifi aldık.
sormak istediğim bir soru var. şu açı olayını @isamorgil gibi ben de ayarlayamadım.
şu açı derken kastettiğim:
kamerayı göğsüme takmak için aldığım aparatı da göstermek isterdim ama ürünün sayfası aliexpress.com'dan kaldırılmış.
bende kameramı aldım ekenh9 manisada çekmek nasip oldu hafıza kartım pek iyi degil oyüzden 1080 30 fps kayıt alabiliyorum 8 gb lik bir hafıza kartına sahibim kaskıma takıyorum suanda ama gögüs aparatı ile çekmek fena olmaz sadece yolu çekiyor gidonumunda gözükmesini istiyorum aliexpresten gögüs aparatı sipariş edicem uygun oldugum bir zamanda
Ben de akıma kapılıp bi Sony X3000 aksiyon kamera edindim. İlk işim bi göğüs bandı alıp bisikletle gece çekimi yapmak oldu. Devamı gelecek inşallah. Günlerdir ne bulursam çekiyorum hevesten
@Ahmet Faruk Eğit
Keşke bir far alsaymışsın hocam önce. (Misal 0:58'de sağa dönerken araç daha hızlı olsa direk burun buruna kalırdınız. Far önemli bu tip durumlarda)