Scudo Sports

GoPro kamera bisiklet çekimleri

Scudo

yaz başında çektiğim çamursuz CycloCross videom.

kamera açısını ayarlamayı beceremedim. Böyle bir bisiklet ve bu sallantıda stabilite yi nasıl artırırız önerilere açığım.

v2-74062_medium.jpg

bu dijital kamera ve gidon aparatı ile çekilmiştir.

@isamorgil
Hocam çok hoş olmuş elinize sağlık, acaba bu videoyu nasıl düzenlediniz, sol altta hız değerinin gözükmesi vs. çok hoş olmuş.

@furkangezer

Teşekkür ederim. böyle videonun sağına soluna sürüş verilerini eklemek için gerekli olan ihtiyaç listesini yazayım.
* herhangi bir kamera ile çekilmiş video kaydı
* sürüşün GPS kaydı (strava programı ile kaydedilmiş bir turun GPS kaydı sitesinden alınabiliyor.)
* Garmin VIRB Edit programı (program ücretsiz ve genel kullanıma açıktır. Yani kullanmak için herhangi garmin cihazınız olmasına gerek yok)

sonra artık kesme biçme işleri :)

• Beğen
Tepkiler: furkangezer
işte bu benim seveceğim bir başlık..

merhaba herkese. ben de bu işlere fazlasıyla meraklıyım. abim de bir motorsiklet kullanıcısı olarak öyle.. ancak sony veya gopro almaya (yani o kadar para vermeye) değer mi emin olamadığımızdan başlangıç için sjcam5000 wifi aldık.

sormak istediğim bir soru var. şu açı olayını @isamorgil gibi ben de ayarlayamadım.

şu açı derken kastettiğim:

Adsız.png

kamerayı göğsüme takmak için aldığım aparatı da göstermek isterdim ama ürünün sayfası aliexpress.com'dan kaldırılmış.

bu konuda bir önerisi olan var mıdır?

sevgiler..

@zamliyerme merhaba

bisikletinizin modelini tam anlayamadım ama tutuş ve oturuş pozisyonu gereği çok eskiden çektiğim şu videom daki görüntü açısını yakalaya bilirsin.

Bence bu açı bisiklet için son derece güzeldi.

bu arada kaydı şöyle bir aparat ile yapmıştım.
ZJM-Adjustable-Action-Camera-Pectoral-Girdle-with-J-hook-Bracket-Screw-Smaller-for-SOOCOO-S70-Action.jpg

ayrıca bu konu ile ilgili forumda konuşulmuş.
Xiaomi Yi Göğüs Aparatı Görüntü Sorunu.

bende kameramı aldım ekenh9 manisada çekmek nasip oldu hafıza kartım pek iyi degil oyüzden 1080 30 fps kayıt alabiliyorum 8 gb lik bir hafıza kartına sahibim kaskıma takıyorum suanda ama gögüs aparatı ile çekmek fena olmaz sadece yolu çekiyor gidonumunda gözükmesini istiyorum :) aliexpresten gögüs aparatı sipariş edicem uygun oldugum bir zamanda

yağmurdan kalma çamurda hafif hafif sürüşler..

Hayırlı olsu X3000 için iyi bir hafıza kartı alırsanız oldukça iyi çekimler yapabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Faruk Eğit
@Ahmet Faruk Eğit
Keşke bir far alsaymışsın hocam önce. (Misal 0:58'de sağa dönerken araç daha hızlı olsa direk burun buruna kalırdınız. Far önemli bu tip durumlarda)

@BerkEvren

Kaskta var lamba. Hem ön hem arkada. Evde de 2-3 ön far, çok sayida da irili ufakli arka lamba var. Diğer bisikletlerimde de takili bişeler.

Cyclocross ile çıkınca kafa lambalari ideal ☺

Ayrıca o sokakta araç daha hızlı olamaz, kocaman tümsek var zaten. Yine de sağolun

@Ahmet Faruk Eğit
Siz yinede işi sağlama alın. Her sokak için öngörüyle gidemezsiniz. Asfalta vuran bir ışık kurtarıcı olacaktır.

@cayboylu teşekkür ederim, keşfede keşfede ilerliyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: cayboylu
Geri