Scudo Sports

GoPro kamera bisiklet çekimleri

Scudo
@micodinho Tabi kamerayı bağlamak için gerekli. Aslında kask aparatı varsa ona da takılıyor ama o mini aliminyum parça ile daha sağlam tutuyor.

@micodinho

Bu arada eklemeyi unuttum kesinlikle 2015 sonlarına yaklaşırken o kadar farklı bir sürü aksiyon kamerası denememe rağmen ( en az 4-5 farklı model ) Xiaomi Yi içlerinde en iyisi.

Bir kere renkleri doğal, olduğu gibi abartmadan veriyor. Firefly 6s kamerasının en büyük avantajı içinde elektronik yazılımsal Gimbal bulunması ve çok fazla hareketli olmayan çekimler için 24 fps de 4K çözünürlük.

Elektronik gimbal testi de şu çektiğim videoda çok daha iyi anlaşılıyor :

Doğa yürüyüşü, turistik gezide nokta atışı güzel bir olay bu elektronik gimbal ama aksiyon çekimleri için çok iyi olmaz gibi geliyor.
4K böyle çekiyor :

Buda benim 4K örneği çektiğim :

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: micodinho
Benim videolarımda aksiyon yok ama

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@Olgu Erhan gimbal dedigin titreme olayı falan mı pek bilgim yok ta bu konuda tepkime falan mı, yani bisiklet için xiami daha iyi diyosun öylemi

@micodinho Evet gimbal bu bir elektronik parça :

El gimbalları var fln pahallı ama bisiklet için kesinlikle xiaomi Yi Fiat performans lideri tek geçerim.

1080P 60 fps izleyin ;)

@ÇaNakkaLeRuHu
Yeni gördüm mesajı. Ne havası birader estagfirullah. Geziyoruz naçizane

@micodinho
Eyvallah buda benim gimbal Qadcopter için aldım ama monopota takıp + pil bağlayıp ta kullanılabilir.

Daha yeni geldi Xiaomi yi uysun diye biraz operasyona soktum. Normal fiyatı 100 $ ama 11.11 indirimi yada black friday bişi vardı ona denk gelince 76 $ a geldi.

@soneryen
Guzel vidyo .bisiklet ne marka dostum ?bide komponentlerini ogrenebilir miyim? Akiyo resmen :D

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@mariokaldato
Bisiklet scott, dt swiss jant, XT aktarma organları, elixir HD fren, Shimano göbek, marathon schwalbe plus lastik var. Bayır aşağı saldın mı her bisiklet akar. Bunun pek donanımla bir alakası yok diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Gecen hafta xiami yi ile cektigim bir video iyi seyirler.

• Beğen
Tepkiler: Olgu Erhan
Trabzon Bisikletciler Grubu ile yaptığım tirebolu turundan görüntüler..

Geçtiğimiz pazar Bursa Kent Ormanı'nda yaptığım arazi sürüşüne ait kısa videoyu paylaşıyorum.
50+ km üzerinde bir sürüşün ardından aksiyonsuz eve dönmek istemedim ve kent ormanı patikasını GoPro ile görüntüledim.

Kanalımdaki diğer arazi POV çekim videolarıma da göz atabilirsiniz.
Bisikletim videoda görünmüyor belki merak eden olur, onu da alttaki linkte paylaşıyorum
Scott Spark Team Edition (Carbon)

Geri