Scudo Sports

GoPro kamera bisiklet çekimleri

@chnkrmz eyvallah,gece tırsıyorum ben, yeni counter oynayan ergenler gibi sağa sola baka baka gidiyorum [emoji2] hadi Türkiye al bu maçıda[emoji6]

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@chnkrmz cok hizlisin olm sen ben anca parklarda turlama baska numara yok ahahaha .Allah kaza bela vermiye yegenim :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz

Youtube ayarınızı 1080P 60 Fps yapmayı unutmayın. :harika:

Video Xiaomi Yi kamerası (66$) ile çekildi. Kayıtlar 1080P 60 Fps olarak alındığı için yavaşlatılmış çekimlerde takılma oldu ( acemilik ) 120 fps ayarına getirip öyle çekmek gerekiyormuş :)
Video düzenlemelerini sadece goPro Studio programı ile 2 saat içinde yaptım.

@Hasan Saylık Teşekkürler hele birde Youtube zaten netliği bozmakta ( yükleyince ) orjinal kayıtlar çok daha iyi. Ağır çekimler için 120 fps de kayıt yapsaydım çok daha akıcı olacaktı.

(link)

Ben ve DH deki 250 kişi hep yurtdışından aldık. (link)

Ama yurtdışı alım bu kadar basit ve güvenli iken illa 3 katı ödeyip almak isterseniz hepsiburada.com adresinde 679 tl :booo:

(link)

@Onur YCL

Bu nasıl Xiaomi Yi örnek çekim :)

İndirin

(link)

28 Haziran 2015 Transfagaraşan tırmanışı. Stelvio videosu çok yakında...

Evet arkadaşlar hepsiburada.com'dan uygun fiyata aldığım kartı test etmek için 2K abandım ve 45 dakikalık attığım test turunda çok başarılı bir performans gösterdiği kanaatindeyim Çekimleri yaparken sevgili trekçi abimizden ( @Serdar Ağaya ) öğrendiğim kamera teknikleri ile bol bol ( fazlasıyla abartarak ) farklı açılardan kareler yakaladım. Çok sevdiğim bir grubun şarkısının üzerine ve şarkıya uydurmaya çalışarak videoyu düzenledim.

(link)

Kullanılan hafıza kartı : (link)

Evet ön lastiğim kamera üzerinde iken ( bazı çekimlerde yeşil parçanın üstündeki hasarlı parça ) mazgala girdiğim ve takla attığım için jant ayarı istiyor :)
Çekimleri yaparken sadece 2 parça dandirik 4-5 $ lık kamera takma aparatı kullandım.
Babymetal grubu ismi garip olsada çok sağlam bir Japon Metal grubudur. 2014 yılında çıkardıkları albümü dinlemelisiniz.
Çekimleri GoPro Studyo ile 2 saat içinde düzenledim gerisi sizin sadece hayal gücünüze kalmış. Kullandığım dandirik aparatı ve Micro sd kartın resmini koyuyorum.

https://i.hizliresim.com/1k5mWB.jpg

@Olgu Erhan Çekim, görüntü ve ses kalitesi çok iyiymiş.

• Beğen
Tepkiler: Olgu Erhan
@can onur Çok teşekkürler kısa bir kayıpsız netlik örneği de eklemek istedim. Fakat ben bisiklet ile geçenlerde feci düştüğüm için ( kamera üstündeydi ) hafif bir lens kayması var. İçini açıp focus ayarını yeniden yapmam gerekiyor çok basit ama üşeniyorum :islik:

(link)

• Beğen
Tepkiler: can onur
Ben de bunu GoPro Hero 1 ile çektim, GoPro Studio ile editledim. Videolar çok yer kaplıyor, convert edince de görüntü kaybı oluyor.

@can onur konverti kaç kalitede yaptırıyon ki.
bende adobe premiere kullanıyorum. 5 dk lık yaptığım video 50 gb yer harcıyo ama kendi konvert programı ile 1 gb ye kadar iniyo görüntü kalitesi olarak ta hiç kayıp yaşamıyorum.
zaten konvert ederken listesi var. 1080 24p yada 30p diye seçenekleride var

@chnkrmz teşekkürler, deneyeceğim.

@eyupaltindal

Selam, şu yanda ki ikonu nasıl yapıyorsunuz ?
Youtube un kendi ayarlarında olan bir şey mi ? Rota - km/h falan onlardan bahsediyorum ?

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
Geri