Scudo Sports

GoPro kamera bisiklet çekimleri

@Gökhan Toros

Gökhan bey,

Kamera aynı zamanda km saatine mi bağlı ekranda hem hız hem eğim hem harita tüm veriler gözüküyor. Bu kameranın bir özelliği mi?

Scudo
elimde go pro hero3+ var çektiğim resimleri ve videoları alamıyorum usb ile pcye bağlıyorum ama görmüyor bilen varmı ? bugün olmaz ise yarın gidip usb okuyucu alıcam mecburen :)

Daha önceleri görüyor muydu peki? Cihazın yazılımını yükleyip bilgisayara tanıtmışmıydınız?
Ayrıca görmüyor diyorsunuz ama Aygıt Yöneticisinde Bilinmeyen Aygıt olarak tanımlayıp size Bu aygıt tanımlanamadı gibi bir uyarı mı ver,yor yoksa hiçbir değişim yaratmıyor mu bilgisayarda?

Bilgisayarlara bağlanan usb aygıtların tanınmamasının genel sebebi usb güç seçenekleridir. Cevaplarınıza göre çözüm önerileri sunulabilir :)

@Hakan Bilen pcye bağlıyorum sadece kırmızı ışık yanıyor daha bugün geçti elime go pro. yazılım falan yüklemedim yazılımı varmı ki ? pcde hiçbir şey çıkmıyor aygıt bulundu yada yüklenemedi diye :)

@Melih Çolak yazılım cd'si de geliyor. Yoksa internetten de indirebilirsiniz. Ya da hafıza kartını pc'nizdeki kart okuyucu yuvasına takın ve aktarın.

Ben genellikle 720p video çekiyorum. Hem işlemesi, hem de upload kolay oluyor.

@Fatih Çetin internetten bulmam lazım o zaman cd yok yanımda go pro here+3 cihaz nereden bulabilirim acaba ? kart okuyucu yok malasef kasada

bu da benden olsun, sonradan çok sıkıcı olabiliyor :D istanbul avrupa yakasındaki en uzun tırmanışlardan birinin videosu :)

• Beğen
Tepkiler: emrahozkan
@Hakan Bilen sadece resimler var indirmeyle ilgili bişey bulamadım bakar kör olabilirim yardımcı olursan sevinirim :)
camera uptade yazanı indirdim ama içinden setuplu dosya falan çıkmadı anlamadım bu işi

bu ses olayını nasıl çözebiliriz. standart housing içerisindeyken nerdeyse dışarıdan hiç ses almıyor. Bir tane arkası açık housing kapağı var onunla deneyeceğim bakalım nasıl ses alacak.

herşeyi halletim :)
12 dklık video çektim 8 gb :D boyutunu küçülttüm şimdi yüklüyorum youtubeye ama görüntü kalitesi düştü biraz bundan sonra 3 dklık videolar çekicem kısa kısa :) go pro olayı fena bişey tek başına bile sıkılmıyor insan bi tane almam lazım herhangi bir marka olur fark etmez :)
video geliyor %40 ta :)

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
@Melih Çolak sen bide strava verilerini videoya entegre edip videoda hız yükseklik iniş vs eklemeyide öğrenince görecem seni :D

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
@turkkeyp uzun sürüyo aynen. arada araya tatlı niyetine öyle eklenebilir

@chnkrmz uğraşmam onlarla 3dk lık kısa video yeter sabaha kadar upload la uğraşamam :D
@turkkeyp izmit mtb cup parkurunu çektim ilk kısmını geri kalanı yandı sd kartta(virüs olarak algıladı virüs programı) yarın birdaha gidip çekicem son kısım ölümcül teknik iniş :D

@Melih Çolak bende dün bakmıştım bulamamıştım nasıl bir parkur diye. Oruçlu olmasam dün gidecektim :)

@Emrah Özşahin stravaya kayıt ettim ordan bakabilirsin ve etkinlik linkinde resimleri paylaştım :) bende oruçluyum ama yinede gittim formu korumak lazım :)

Videosuna bakmak istemiştim madem güzel bir mtb parkuru var neden video yok hiç diye soruyordum kendime :) youtube'da yoktu. İnşallah kısa zamanda bende gidip çekim yaparım.

Geri