Scudo Sports

GOOPEDAL Bisiklet gurubu

Arkadaşlar bende Sultangazi'den. Her gün işe (Gaziosmanpaşa Adliyesi) bisiklet ile gidip geliyorum. Belki görenleriniz olmuştur.

Kazasız yolculuklar...

Scudo
@Didem ÜSTÜNOL

GOP meydandan Bereç, Bayrampaşa meydandan çevik kuvvet ile itfaiye arasındaki Tümen Caddesi'nden dümdüz rampa aşağı iniliyor. O yol zaten Cevizlibağ'a çıkıyor.
---->E-5 kenarından İncirli Ömür mağazasına kadar devam. Üst geçitten Bakırköy istikametine devam ettikten sonra yaklaşık 330 metre ileride soldaki yoldan devam edilince Bakırköy'e varılıyor.
(yaklaşık 10,5-11 km)

E-5'ten giderken dikkat et.

@VOLKAN AYKUL

Volkan sanki seninle Eyüp yolunda karşılaşıp pier lottiye çıkmıştık. İki arkadaş daha vardı yanımda. İsim, yaş ve de meslek benzerliği olabilir mi acep :)

@Didem ÜSTÜNOL

Evet hatta deli gibi yağmur yağıyodu diye bisikleti adliyeye bırakıp tüymüştü, biz sırılsıklam olmuştuk. :D

• Beğen
Tepkiler: Volkan Aykul
@Ekrem Erten

Benim de ilk aklıma gelen sağanak yağmur oldu o güne dair :) Kaymayayım diye yusuf yusuf modda gidiyordum. Neyseki benim ev yakındı, olan size olmuştu :)

bursada yağmur hava çok soğuk bilginize selamlar istanbullllllllllllllllllllllllllllllll

@cengizakgün

istanbul unda bursadan bı farkı yok ıhtıyar sen gelene kadar duzelır gercı bu arada sen ne zaman gelıyosun ?

s.a.13 ağustos yani bugun daha doğrusu bu akşam hasan (korsan hasan)kardeşimizin iftardan sahura diye adlandırdığı güzel bir bisiklet turu var.saat
21,30 sultanahmetteki alman çeşmesinde buluşulacak .ordan floryaya bir tur olacak.zannedersem isteyen olursa orda denize girilecek.sonra tekrardan sultanahmete dönülecek...bizim gruptan bu tura katılmak isteyen arkadaşlar olur ise beraber gidebiliriz..20,45 gibi sultançiftliğinden hareketle bu tura katılmayı düşünüyorum..

dün akşam 20,45 te başlayan iftardan sahura turumuz gece eve 03.00 te gelmemle son buldu.ilk kez gece bu denli uzun bir tur yapmış oldum.yeni arkadaşlarla tanışmış olduk.grup la birlikte bisiklet sürmek çok daha iyidi..sahil şeridinde olduğumuz için özellikle floryaya giderken trafik çok yoğundu ..gelirken daha rahattı.gece sonunda tur bilgilerim

katedilen km :72
bisiklet üstündeki süre:4,29,12
ortalam hız:16
max. hız:41,51

@muhammet sarıyıldız

müsait olduğum sürece gelirim..nereye gidileceğini ve zamanını daha önceden bildirisen duruma göre sana cvb yazarım kardeşim .görüşmek üzere ALLAHA emanet ol...

Geri