Scudo Sports

GOOPEDAL Bisiklet gurubu

Scudo
Gruba katılmak ıcın sadece bısıkletı sevmek yeterlı bısıkletınız olmasa bıle grubumuz herkese acık. turlar ıcın toplanma yerımız genelde bulent abımızın yıldırım mahallesındekı dukkanı orda toplanıp nereye gıdeceğımıze orda karar verıp cıkıyoruz su gun su saatte tur var dıyıp cıktığımız fazla yoktur o an orada musaıt olan kım varsa onlarla beraber cıkıyoruz.karaburun turunu dun yaptık pıknık ve denız keyfı bıraradaydı foruma yazmadık neden bılmıyorum kımsenın aklına gelmedı sanırım :) artık ramazandayız ıftardan sonra kısa mesafe turlar yada sahur turları olacaktır onları burdan yazarız kısmet olursa.

@Baran AYNA

eyvallah baran anlaşılan güzel bir gün olmuş:in: rahatsızlığımdan dolayı gelemedim:( :( yoksa bende gelecektim ama olmadı nasip bugün 4.gün oldu baran bitti bu iş ya tamamdır görüşürüz kardeşim

dostlarım bacağımdaki bu kas ağrısı beni öldürecek ilaç aldım masaj falan olmuyo son çare doktor gibi gözüküyor yada sizin öneriniz varsa yazın şimdiden teşekkürler;);)

vay aramızda motorcular var demek:)))videoları seyrettim güzel bir performans olmuş.ama gözüm korktu.bu gruba katılmayı yenıden gozden geçirsemmı acaba:))ortalama 16-17 süren bir olarak:))..kalın sağlıcakla...

@ilyas yiğit

süpersin abi yaaa bak millet motorla geliyor 16 17 çıkıaranda yok,senide bekleriz ama daha hiç göremedik sizi turlarda tek başına bu performans
17 18 bilemedin 20 olur gurup disiplini olunca hız artıyor rüzgarına giriyor gazına geliniyor ne oloursa oluyor bir bakmışsın 24 25 olmuş ortalama saygılar sevgiler bekleriz

• Beğen
Tepkiler: ilyas yiğit
@cengizakgün

turlara gelemedik.2 sebeten dolayı oldu.1 sebeb benım kendi sorunlarım oldu ve hala devam ediyor iş konusunda onu bir atlatıp rahatlayabilr isem turlara katılacağım.2,si ise biraz bağlantı sorunu var turlarla ilgili bilgi alma konusunda.siz eski arkadaşlar olduğunuz için kendi aranızda haberleşmeniz kolay oluyor ve tura çıkıyorsunuz.inşallah ramazan sonu ben iş konusunu halleder isem ve sizlerden daha iyi bilgi alabilr isek turlara katılırız inşallah...(çokmu sorunlu adamım:)ölme eşşeğim ölme der gibisiniz:)...)

şaka bir yana özellikle baranın motor üzerinden çektiği videolar çok güzel olmuş.kendimi fransa turunda hissettim adeta .elinize sağlık ..görüşmek üzere..

videolar harika olmuş bir dahakine daha dikkatli ve bol videolu turlar dileği ileee baran sanada tenks atilla sanada unutmadıkkkkkkkkkkkk

benim size yaptığımı cumhurbaşkanlığı yarışında trt yapmadı dedim de anlamadınız. bakın halk kaliteden anlıyor.

@Didem ÜSTÜNOL

forumun ıcınden otogar bağlantısı var ordan terse gecıp davutpasa ıstıkametıne doğru mertere ulasarak e 5 e cıkıp ılk rampanın baslangıcındakı bağlantıdan sağa donup velıefendı hıpodromunun yanından bakırkoy sahıle ulasabılırsınız bızım sureklı kullandığımız guzargah böyle takrıbende 20-23 km arası bı mesafe

@Ali ŞAHİNLER

giderken yolu bilmediğimden sirkeciden trenle gittim. dönüşte yenikapı istikametinden sahil yolunu kullanıp geldim. önce taksime uğradım, ordan eminönü gopaşa. bahsettiğin yolu bilmiyorum. bir gün peşinize takılır öğrenirim :)

@Didem ÜSTÜNOL

en kestırme yol dıyınce o yolu tarıf ettım yoksa zamanın olduğunda yenıkapı bakırkoy sahıl yolunu kullanmak daha keyıflı.Bakırkoy Taksım eminonu gop kondısyon ıyı valla tebrıkler.Bız genelde telefonla haberlesıyoruz forumuda yazıcaz ınsallah unutmayıp bırılerın aklına gelırse :) 0555 558 61 30 bu benım numaram cıktığın turlara haber verırsen bız senın pesıne takılırız :)

@Didem ÜSTÜNOL

selam istanbulda bayan bisiklet sever görmek zor senide aramızda görmekten mutluluk duyarız:in: alininde dediği gibi belkide biz senin hızına dayanamayıp arkandan gelebiliriz:D

Geri