Scudo Sports

GOOPEDAL Bisiklet gurubu

22 ve 23 temmuz tarihlerinde izinliyim.. iki alternatif düşünüyorum, ilk olan 23 temmuz cumartesi sabah gün doğarken hareket edip günü birlik tekirdağ köfte.
2. alternatif (bu ara canım bunu çekiyor) 22 temmuz öğleden sonra hareketle bursa, cuma gece eş dostun yanında kalıp 23 sabahı doğan güneşle uludağa tırmanıyoruz. uludağda kamp ateşinde sucuklarmızı ızgara yapıp öğle güneşinde yokuş aşağı akan bisikletlerimizde rüzgardan ferahlaya ferahlaya bursaya iniyoruz.. kalan saate göre bursanın gezilecek yerlerini görüyoruz..

Scudo
@ömer başkıran

vayyyy iyimiş ömer :in: valla dostum ben bu akşam yola çıkıyorum inşaallah:in: yarın sabah istanbulda olurum;gördüğüm kadarıyla kimseden ses çıkmıyor:eek: ;formumda değilim bayadır seleye oturmuyorum bacağımdada ağrılar başladı benide listeye ekle derdim ama:rolleyes: ;ne oldu ya günlük turlar yokmu beyler:in:

• Beğen
Tepkiler: Ali ŞAHİNLER
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
bir kaç foto da ben ekleyeyim güzel trudu çok yoruldum koltukta oturmaktan
bike zor iş gerçekten gazı çektinmi çok hızlı gidiyor yaaaaaaaaa
ne yapsak ta yavaşlatsak

evet gopedal bugun karaburun turu gunduzden gıtmece denıze gırmece sucuk yemece aksam hava karardıktan sonra donmece katılmak ısteyenler bana ulaşşın kımse gelmezse tek cıkarıcam

goopedalla bu sene tanıştım.daha önceki sene turları takip ediyordum.bu sene bir butunluk olamadı sanırsam.en azından diğer gruplar kadar aktif olunamadı.benım için bu yaz pek bisiklete binme imkanı olmadı.temmuz başında işten çıktım.memlekete gittim.şimdi iş arıyorum..iş olmayınca pek bisiklete binme heveside pek olmuyor.inş bizde diğer gruplar gibi aktif oluruz.örnek olma açısından aypg gibi.boyle olursa hem aramızdaki muhabbet artar hemde yeni dostlar edınmış oluruz.işimi ayarlayabilir isem yenıden görüşür turlarız inş.cengiz,bülent ve ali şahinlere selam...

Arkadaşlar herşey anlaşılır gibi gözüksede,
Saat kaçta? Nerde? Nasıl irtibat kuracaz tam güzergahlar neresi lütfen bunları acık ve net belirtirmisiniz. Organizazyonu yapan arkadaş her kim ise lütfen bu bilgileri netleştirsin bizde katılalım =)

• Beğen
Tepkiler: Ali ŞAHİNLER
@ilyas yiğit

a.s ilyas evet bu sene tam anlamı ıle organıze olamadık cıkılan turlarda da telefon ıle ırtıbata gecıp bulusuldu foruma yazmadık ramazanın gırmesıyle ıftar sahur turları ayarlabılırız bır arkadasımız gunubırlık tekırdağda kofte yıyıp gelmek ıstıyor sımdılık planlar arasında bunlar var kesınlesen bırdurum olursa burdan haber verırım ben sağlıcakla kalın

Köfte artık eylül ayında olacak inşallah, hem bu sıcaklarda bisiklet sürmek zevkten çok dert oluyor, kısa mesafe akşam turları ile idare edeceğiz, akşam iftar ve sahur bahanesi ile 30- 50 km lik gece turları olacak. yer ve zamanını 2 gün önceden yazıp katılamak istyenlere yol göstereceğiz.

@ilyas yiğit

Kardeş yüz yüze tanışamadık ama burada sohbetimiz oldu. İş konusunda ilgini çekecek bir durum var. Bizim firmaya, bizim bölüme yeni bir çalışan alınacak. Sosyal haklar, yol,yemek,sendika vs. Beni ararsan konu hakkında görüşelim 0541 931 70 35

• Beğen
Tepkiler: ilyas yiğit
karaburun turu olursa haberim olsun..

Geri