Scudo Sports

GOOPEDAL Bisiklet gurubu

@bülent kara

bir tane neymiş ayıp değil mi benim gibi adama bir adet HONDA CBF 150
SALCANO NG O20 X9 gider bu koca adama yoksa yakışmazmı bize
hangisi işime gelirse ikiside bisiklet değilmi baktım gidemiyrum hondaya binerim
alayınızı geçerim ona göre ayağınızı denk alın kafamı bozmayın bu vakitte
yazı yazıyoruz daha ne olsun....................

• Beğen
Tepkiler: Ali ŞAHİNLER
Scudo
sevgili ömer .... ne o sürat araba mı sandın kardeşim bizi ya
burdan gebzeye ortalama hız 29.2 maksimum hız 74 bunu gören kaçar
arkadaşım yapma bize böyle bak ben korktum bile yeni katılacak arkadaşlaımız
bu hızları görürse hayatta tura gelmez sorumlusu sen olurssun analamam
ona göre

• Beğen
yarın cumartesi günün herhangi bir saati dükkandayım. uygun bir saatte tur atacak olan varsa teklifler değerlendirilir. ;)

@cengizakgün

aynen katılıyorum düşüncelerinize:) tamda size katılmaktan vazgeçeçektım:) çünkü geçen pazar da ben gebzeye gittim aynı tabelada fotoğraf çekindim.yalnız aramızdaki en buyuk fark şu saat değerleri olsa gerek;ben o tabelaya sultangaziden 4 saatte gidebildim.hatta dönüşüde trenle yapmıştım.:) çok çalışmam lazım anlaşılan:) :) :)

@ilyas yiğit

bu gün vakit bulursan yanımıza uğra görüşelim tanışalım
yer tarifi şöyle yapalım eski edirne asfaltı metro bosna çıkurçeşme durağından yukarı doğru (berecten sultangaziye doğru) 50 ile yüzmetre yukarda tuğra çelik kapıcının bulunduğu fevzi paşa sok no:6 (yıldırım mah tarafında )
tel 0537 729 23 89
adres gelmek isteyen herkes içindir.

@ömer başkıran

geh bili bili bili :vroam:
ne biçim tur davet bu arkadaşım tavuk yemler gibi
şöyle yapalım tura çıkış zamanı buluşma yeri ve katılanlar sıra ile
1: ömer başkıran :25:
diyerek başlanır katılan katılımcılar cevapla linkine tıklayarak kendi isimlerini
ekleyerk gelceğini beyan eder (döverim ona göre):boese157:
dua edin bike mi daha almadım :River-102

@bülent kara

çok teşekkür ederim davetinize.gün boyu bugun internete giremedim.mesajınızı yeni okudum.ama adresi aldım inşallah birgün uğarar ve tanışmış oluruz.yarın benımle birlikte bisiklete yeni başlayan arkadaşımla arnavutköy çilingir tarafına bir tur yapacağız..daha doğru arkadaşın arsasınına gideceğiz desek daha iyi olur.:) amaç bisiklete binmek...görüşürüz inşallah

evet grup bu aksam saat 20.30 da sultanciftliği cebeci iş bankasından hareketle arnavutköy(haraççıya da uzayabilir) turu yapılacaktır gelmek isteyenler duyrulur.
kadro
1 Bülent KARA
2 Ali ŞAHİNLER

@bülent kara

bu adreste dükkanınızmı var.bugun eminönüne gitçem.bi sorun olmazsa size uğrarım öğleden sonra

yarın yani pazar günü sabah 07:00 gibi sultangazıden hareketle arnavutköy yapıp gelcem.dizimdeki ağrıdan dolayı tempolu olmayabilir.biraz hava almak bisiklete binmek amaçlıdır.09:00 veya 10 da evde olmak kaydıyla gelmek isteyen olursa beklerım.hareket saati o6 da olabilir..duruma gore..hareket yeri tramway son durağı

• Beğen
@ömer başkıran

ömer nerdesin yahu..bu pazar işin yoksa gel garipçe tempo kimse gelmez ise bebek rampadan yukarı zincirlikuyu yapacağım artık tempo deyince kimse gelmiyor......zeko foruma uğramıyor......semir karabulut kayboldu ,dapoet alper yok hafta sonları çalışıyor ,süratli adamlar kayboldu...

:( :( :( :( :(

@Kudret Kurtcebe
Abim hiç sorma dediğin kaybolduk,, işyerinde bazı sıkıntılar oldu dolayısıyla çalışma saatlerim arttı bu yüzden doğru dürüst binemedim. daha doğrusu plan yapamadım, nasıl çalışacağımıza bir gün önce karar verir olduk, çıkan boşluklarda ufak tefek kaçamaklar yaptım, biri gebzeye oldu git gel burdan 125km, geçtiğimiz cumartesi rumeli feneri ne gittim 100km pazar da kemer yolundan karaburuna gittim 95 km , pazar günü büyük ihtimalle izinliyim , salcanonun yarışı olacak burda gitmeyi düşünüyordum hatta yarışa bile girme fikrim var. ama dediğim gibi nasıl çalışacağız garantisi yok.. fener e giderken seni andım en son sizlerle gitmiştim o tarafa ;)

• Beğen
Geri