Scudo Sports

GOOPEDAL Bisiklet gurubu

Scudo
Futbolcu olmuş diye duydum birinci lig için uraşıyor galiba da biraz geç kaldı
memleket ne pehlivanlar var dı :10:

dün gece işten cıkıp eve gitmek üzere yola koyulduğumda henüz daha mavi carşıya varmadan aniden aklımda demirkapı, eyüp,alibeyköy,sultangazi turu yapabilirim fikri oluştu saat 22:15 gibiydi hemen bi u dönüşü yaptım doğru bereç bereçe gelince lan dedim bu tur kısa olur sen bayrampaşa tapkapı yedikule sahil eyüp alibeyköyden yaparım gazı geldi bende gaza geldim bastım yedikule sahil eyüp, kadans 95-105 arası, vites 2-6,2-5 hız 22-26 gibi eyüpten sonra yavaş yavaş enerji bitmeye başladı.eyüp ssk yı geçince mola verdim yarım şişe su vardı onu içtim ama toplamadı nede olsa kahvaltı yok öğle yemeği var akşam yemeği yok eve bi dünya yol var dedim bekleme atla yavaş yavaş çevir kadans 60 larda hız 15 -18 devam küçükköye kadar idare ettim ordan elma bahçesi durum fenamı fena kulaklarım cınlmaya başladı sankonun ordaki kısa rampada indim baktım sağda park var çantayı çıkardım
ordaki demire astım direk mekik aletine yattım üff üff nasıl dönüyor dünya lan dedim bayılıcam galiba bisiklet gider salma diye kalktım bisikleti aldım başladım yürümeye ama onuda beceremiyorum yalpa yapa yapa gittim bi 50 metre bindim tekrar attım 1-4 devam öyle eve vardım içeri girdim hatuna dedim bem fenayım bi ayram verdi bi şeyler yedim güm yatağa saat 00.30 -01.00 arası,sabah 09. 00 uyandım alel acele giyindim kahvaltı atıştırdım eldiven lamba kilometreyi aldım tam çıkıcam baktım çanta yerinde yok evi aradım hatuna sordum dedi sen gece çantayla gelmedin.

düşünürken jeton düştü dedim çanta parkta kaldı indim atladım bisiklete doğru parka hani dedim belbi duruyordur,ama nerde boş su şişem dışında hiç bişey kalmamış.

çantada 1 iç lastik,1 er adet fren ve vites teli ,yama takımı,alyen takımı,victorinox çakı,pompa,kaleci forması,led lenser lamba ve bi takım ıvır zıvır malzeme vardı .

burdan şunu çıkarıyoruz,aman gaza gelmeyin.

geçmiş olsun bülent usta sana bir şeyler olmamış yaaa çok sevindim
giden gider kalan sağlar bizimdir bir tek led lensere üzüldüm gerisi boş
neyse allah şifa versin
bir daha tek başına yola çıkmak yok hele gece o yüzden grub kurduk ya
kaldın kankasız eee ne yaparsın :brutal324

@bülent kara

abi geçmiş olsun dün bende 7 gibi çıktım hafif tempolu bi tur yaptım acayip yel yemişim hasta olmustumda eve geldim annem sağolsun suan sapasağlamım:D

@bülent kara

geçmiş olsun bülent kara daha gecen gun bu aksam tek cıkma muhabettını yapmıstık ama ınsan gaza gelınce aklına bısey gelmıyor :) sağlık olsun cana a geleceğıne mala gelmıs sıkıntı yok.bu 2 oldu senın yollarda bayılma olayı hatta 3 sanırım aman dıkkat et bos mıdeye tur yok bundan sonra sana :)

bu aksam sılıvrı planı var cengız arkadasımla
oda ıkı tekere bınecek
bende ıkı tekere bınecegım
ıkı kardes dort teker gıdecegız
ruzgarında degıl yanyana :D
ama bızım bısıklet 3 kısı dahaa alıyor gezmek ısteyen gelebılır bılgınıze :in:
bı aksılık olmazsa 7 de bulent karanın ordan cıkarız ınsallah

@ömer başkıran

Gittim (gidemedim rüzgar canımı sıktı) izmit tarafına yöneldim rüzgar benimle yarıştı bende gebzede pes ettim, normal bir tempoyla 1.55 dk kada gebzedeydim. Birkaç kare foto çektim ortalam hız 29.2 km max hız 77.4 km gidiş mesafe 55 km

(link)

(link)

(link),

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Geri